Menü

Idegenbeli fordítás

2019. Október 22
1147
Idegenbeli fordítás

Fontos sikert értek el U19-es labdarúgóink, miután 2-1-re nyertek az 1908 SZAC vendégeként. Bár a hazaiak szereztek vezetést, Céró Bálint tanítványai fordítani tudtak a forduló előtt második helyen álló együttes ellen.

A találkozót a BVSC-Zugló kezdte jobban, alaposan megdolgoztatta a hazai védelmet, de egy kapu elé ívelt labdából mégis a SZAC szerzett vezetést a 20. percben (0-1). A vezető góltól a hazaiak is felélénkültek és a továbbiakban kiegyenlítődött a játék. A 35. percben ismét a mi hálónk zörrent, de a játékvezető lesállás miatt érvénytelenítette a találatot. Lélektanilag a lehető legjobbkor, a félidő hajrájában sült el Boros Milán jobb lába, a 16-os vonaláról kilőtte a jobb sarkot, és így csapatunk a szünet előtt egyenlíteni tudott (1-1).

A második félidőben nagy küzdelem folyt a pályán, de a mieink jobban akarták a győzelmet, és ezen múlt a három pont sorsa. A 68. percben egy bal oldali átadást követően Kató Dominikhez került a labda, aki kapásból lőtt a kapuba. Csapatunk így fordítani tudott, és megérdemelt idegenbeli győzelmet aratott (2-1).

 

 

„Úgy küzdöttünk, mint az oroszlánok, csak sajnos néha úgy is futballoztunk. Nehéz pályára látogattunk, egy jó ellenfélhez. Azt kaptuk, amire számítottunk. Egy küzdelmes találkozón sikerült hátrányból fordítanunk, ráadásul két gyönyörű gólt lőttünk és bár a végén kissé elfáradtunk, sikerült begyűjtenünk a három pontot. Külön gratuláció az U18-as csapatunknak és Kovács Gábor kollégámnak, akik szintén hátrányból fordítottak az ESMTK ellen. További sok sikert kívánok a SZAC együttesének” – értékelt utánpótlás edzőnk, Céró Bálint.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

Ifjúsági U19, III. osztály:

1908 SZAC–BVSC-Zugló 1-2 (1-1)

Gólszerzők: Sebestyén 20. ill. Boros 44., Kató 68.


Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz