Menü

Ifijeink a legjobbak között

2017. Június 06
408
Ifijeink a legjobbak között

Ifjúsági lány és fiú csapatunk is bejutott a vízilabda-bajnokság Final Four-jába, amely a klubunknál folyó szakmai munkát is minősíti.

Mindkét együttesnek az érmeszerzésre is esélye volt, amely ezúttal csak a fiúknak sikerült. Petrovics Mátyás és Gruber Laura együttese az UVSE első csapatával játszotta az elődöntőt a margitszigeti Széchy Tamás uszodában, amely mérkőzést az esélyesebb újpestiek nyerték. A másik ágon a Szentes nagy csatában legyőzte a Dunaújvárosi Főiskola csapatát, így eldőlt, hogy a döntőt az UVSE és a Szentes játssza, mi pedig a DFVE ellen meccselünk a bronzéremért. Mindkét találkozó hatalmas küzdelmet és szoros végjátékot hozott. A döntőt végül egy góllal a szentesiek, a bronzérmet pedig kettővel a dunaújvárosiak nyerték, ami azt is jelenti, hogy ezúttal nem sikerült a lányoknak az éremszerzés, ám a negyedik helyezésük mindenképpen dicséretes teljesítmény volt.

Final Four-t játszott a Szűcs Levente és Derekas Szilárd irányította fiúcsapatunk is, amely az elődöntőben a Vasastól szenvedett nagy csatában egy gólos vereséget. A másik ágon az esélyesebb KSI elsöpörte a Ferencvárost, majd a döntőben így tett a Vasassal is, így megérdemelten nyerte a bajnokságot. Mi pedig egy győztes bronzmeccsel vigasztalódhattunk, hisz a harmadik helyért rendezett találkozón magabiztosan 11-7-re vertük a Fradit. Ezzel sikerült a kitűzött cél: éremmel zárni az idei bajnokságot.

A bronzérmes csapat tagjai Mizsei Márton, Fodor Olivér, Szarvas László, Mladoniczky Tibor, Makai Gergely, Ágh György, Molnár Krisztián, Gyenis Ádám, Vincze Bence Zsolt, Tanczer Tamás, Sugár Péter, Lihotzky Donát, Balaska Dániel, Batizi Benedek és Szegi György voltak.

Fotó: BVSC-Zugló Vízilabda szakosztály

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz