Menü

Isten éltessen, Iván!

2016. Augusztus 30
1154
Isten éltessen, Iván!

Kérte, hogy ne hangsúlyozzuk, ezért mindössze egyszer írjuk le, hogy az asztalitenisz-szakosztályunk vezetője – egészen pontosan a szakosztály igazgatója – Herendi Iván augusztus 26-án ünnepelte hetvenedik születésnapját, melyhez klubunk nevében szeretnénk gratulálni neki.

De nem csak gratulálni szeretnénk, hanem egyben köszönetet is mondanánk. Köszönetet azért a közel négy évtizedes – 1977 óta tartó - munkáért, melyet klubunknál végzett. Köszönetet azért, mert bennünket választott nemcsak munkahelyéül, hanem második családjául. Mert ő az elmúlt negyven év majd minden napját a Szőnyi úton töltötte. És amikor nem – két évig görög szövetségi kapitány volt, egy évet meg Izraelben edzősködött -, akkor is mindig hozzánk tért vissza.

Köszönjük neki azokat nagyszerű sportélményeket, amelyeket az általa szervezett Magyar Ifjúsági Asztalitenisz Fesztiválok, Világfesztiválok vagy Svédületes Gálák nyújtottak. Köszönjük neki, hogy mindig volt ereje újrakezdeni, a szakosztályt többször újraépíteni, és nemcsak az asztalok mellett, hanem edzői szinten is képes volt csapatot építeni. Köszönjük, hogy klubunk legnehezebb pillanataiban is volt ereje a szakosztályt életben tartani. És köszönjük neki azokat a fantasztikus sporteredményeket, amelyek klubunk hírnevét is öregbítették. A bajnoki címeket, a Bajnokok Ligája-szerepléseket, többek között a BL-győztes Borussia Düsseldorf legyőzését, s hogy a világ egyik legjobb játékosát, a svéd Perssont BVSC-mezben láthattuk játszani. De köszönjük neki Zwickl Dániel, Jakab János vagy Molnár Krisztián korosztályos Európa-bajnoki címeit is. És köszönjük azt is, hogy egyesületünk legszomorúbb pillanatában, a Molnár-család tragédiájakor is állta a sarat. Köszönjük, hogy a tragédiában elhunyt ifjú BVSC-tehetségnek, Molnár Janikának máig kitartó emléket állított, és köszönjük neki, hogy tragédiát túlélő nagyobbik fiúnak, Molnár Krisztiánnak is oly sok segítséget nyújtott. És legvégül köszönjük neki a jelent is, azt, hogy utánpótlásszinten kiemelkedő munka folyik a Szőnyi úton, ahonnan újabb és újabb tehetségek kerülnek ki, köszönjük, hogy az előttünk álló szezonban immár két csapattal képviseltethetjük magunkat az Extra Ligában, és leginkább azt köszönjük neki, hogy ismét van jövőképünk, tudjuk és látjuk, hogy jó úton járunk, az elvégzett munkának előbb vagy utóbb meglesz a gyümölcse. Természetesen mindnyájan azt szeretnénk, hogy ennek a gyümölcsnek a learatásakor a „főkertészünk” is ott legyen, Herendi Ivánnak születésnapja alkalmából még nagyon sok eredményes BVSC-s évet kívánunk.

Isten éltessen, Iván!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz