Menü

Izgalmas stockholmi edzések

2017. Április 11
387
Izgalmas stockholmi edzések

Folytatták úszóink a versenykörülmények között zajló felkészülést. Ezúttal április 7-11. között a stockholmi Eriksdal uszodában a Swim Open Stockholm nevű nemzetközi úszóversenyen szerepeltek, ahol több jó BVSC-s eredmény született.

A háromnapos verseny egyik legfontosabb sikere Bernek Péter 200 méteres hátúszásban elért második helye volt. Az 1:57.66-os idő ugyanis világbajnoki részvételt jelent a számára. Péter egyébként a verseny harmadik napján 400 vegyesen egyéni csúcsot úszva szintén ezüstérmes lett. Ez utóbbi számot klubtársa, Verrasztó Dávid nyerte, aki nem mellesleg 200 mellen a harmadik lett, 200 háton pedig ötödikként ért célba. Testvérének, Verrasztó Evelynnek 200 gyorson majdnem sikerült az éremszerzés, végül egy picit lemaradva a dobogóról negyedik lett. Nem úgy 200 vegyesen, ahol viszont ezüstérmet szerzett. Érmes különítményünk utolsó tagjaként Quy Phuoc Hoangot kell említeni, aki 100 gyorson lett úgy első, hogy a fordulónál még a nyolcadik helyen állt.

A stockholmi verseny utolsó napjára is jutott néhány jó eredmény: Verrasztó Dávid 200 vegyesen második-, a testvére, Evelyn 100 gyorson a harmadik lett. 200 vegyesen Bernek Péter is elindult, aki új egyéni csúcsot úszva éppenhogy csak lemaradt a dobogóról (4. lett).

 
Fotó: BVSC-Zugló Úszószakosztály

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz