Menü

Játékosunk edzőként győzelemmel kezdett

2016. Október 12
424
Játékosunk edzőként győzelemmel kezdett

Az előző bajnokság végén háromszáz OB I-es találkozóval a háta mögött búcsúzott a versenysporttól Nagy Sándor, aki az új bajnokságban már edzőként irányítja a gyermek fiúcsapatunkat.

Egykori játékosunk edzőként egy szép győzelemmel debütált.

Nagy Sándor az előző szezonban még az OBI-ben ötödik helyen végzett felnőtt férfi csapatunknak oszlopos tagja volt. Olyannyira, hogy házi számításaink szerint a Szeged elleni mérkőzésen játszotta háromszázadik első osztályú mérkőzését. Ami egyben a búcsúmeccse is volt, mert saját nevelésű játékosunk úgy döntött, elég volt a versenysportból. Szerencsére a medencétől nem akart eltávolodni, s mivel éppen megüresedett egy edzői hely a gyermek fiúcsapatunk mellett, Sanyi azonnal munkába állt. Őt ismerve, biztos, hogy alaposan felkészítette a csapatát a bajnokságra, ám a puding próbája mindig az evés, ez esetben az első bajnoki forduló volt. Ahol történetesen a csapata éppen azt a Szegedet fogadta, akik ellen tavasszal még játékosként az utolsó mérkőzését játszotta.  A debütálás szerencsére jól sikerült, a csapat ugyanis a jó utolsó negyednek köszönhetően 11-6-ra megnyerte a nyitó találkozót.

-Igazi első meccs volt ez, sok hibával, izgulással, kapkodással, de nagyon nagy küzdéssel és akarással, talán ezek lendítették át a csapatot a holtponton. Magabiztosan kezdtünk, de a kihagyott helyzetek és büntetők majdnem megbosszulták magukat. Nem tudtuk idejekorán eldönteni a meccset. Olyannyira nem sikerült ellépni, hogy teljesen magunkra húztuk az ellenfelet és egy nagyon nehéz meccset csináltunk magunknak - értékelte a mester az első meccset.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz