Menü

Jó élményekkel távozik a korábbi NB I-es labdarúgó

2020. Június 21
1457
Jó élményekkel távozik a korábbi NB I-es labdarúgó

Egy év után távozik az első- és másodosztályú tapasztalattal is rendelkező Lázár Zsolt a BVSC-től. Bár labdarúgónk alapembernek számított a szezonban, de nem tudott megállapodni a vezetőséggel a folytatást illetően, ennek ellenére szép emlékekkel távozik.

 

Egy éve érkeztél a BVSC-hez, akkor azt nyilatkoztad, hogy egyértelműen a feljutás a célod az NB III-ba. Hogy értékeled ezt a szezont?

Új közegbe érkeztem, ahol új társakkal játszhattam együtt. Remekül sikerült a beilleszkedés. Nagyon pozitív évet zártunk annak ellenére is, hogy a bajnokságot hamarabb lezárták a koronavírus-járvány miatt. A csapat hozzáállása és a szakmai munka is felülmúlta a várakozásokat. Az látszódott, hogy nem a BLSZ I. osztályban a helye az együttesnek, hanem magasabb szinten. Nagyon örülök, hogy sikerült elérni a célunkat és bár hivatalosan nem hirdettek végeredményt, de megérdemelten jutott fel a BVSC.

 

Bár ahogy említetted, a járvány miatt hamarabb véget ért a szezon, mégis szerinted milyen teljesítményt nyújtott a csapat?

A játékosok többsége egyértelműen magasabb színvonalú a BLSZ I. osztálynál. Ennek ellenére volt pár meglepetés, amikor döntetlent játszottunk, de jókor jöttek ezek a botlások, így sikerült kiharcolni az NB III-as tagságot.

 

Ott már nélküled szerepel a csapat, mivel távozol az együttestől. Miként tekintesz a váltásra?

Nehéz ilyenkor bármit mondani. Nem vagyok már fiatal és úgy érkeztem, hogy innen vonulok vissza. Az elvárt feladatokat sikeresen teljesítettük az NB III-ba jutással. A jövőt illetően nem sikerült megállapodni a vezetőséggel. Azért szép emlékekkel távozom. Köszönöm a szakmai stáb munkáját és a játékostársak segítségét. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

 

 

Hogy látod a jövődet?

Motivációban sosem volt bennem hiány. Meglátjuk, hogy mit hoz az élet. Fizikálisan jól bírom, még egy év biztos van bennem, aztán meglátjuk, hogy meddig sportolok ilyen magas szinten.

 

Akkor lehet, hogy ellenfélként visszatérsz majd a Szőnyi útra?

Nem kizárt, hogy így lesz. Az biztos, hogy jó érzésekkel gondolok vissza a BVSC-re, így örömmel jövök vissza bármikor.

 

További sok sikert kívánunk Zsoltnak!

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz