Menü

Jön a „bajnoki döntő”

2017. Május 08
413
Jön a „bajnoki döntő”

Sikerült végre legyőznünk a Miskolcot a férfi vízilabdabajnokságban, ami azt is jelentette, hogy egyenlíteni tudtunk az ötödik helyért folyó párharcban.

Ráadásul egy nem mindennapi mérkőzésen sikerült legyőzni a mumusunkat. Egy olyan meccsen, melyen a vízilabda minden szépsége és bosszúsága – kimaradt ötméteres, meg nem adott gól, kivédekezett kettős emberelőny és nagy fordítás - is benne volt. A mérkőzés alaphangját a 28 másodpercben lőtt Létay-gól adta meg, és az első félidőben iskolajátékot mutatott a csapatunk, melynek eredményeképpen 6-3-ra vezettünk a nagyszünetben. Aztán jött egy nyolcperces rövidzárlat, mi mindent kihagytunk, a Miskolc meg egymás után dobta a gólokat, így 6-6-ról vágtunk neki a zárónegyednek. Amelyben Sugár és Létay törte meg a gólcsendünket, s bár a végén a borsodi csapat még faragott egyet a kétgólos hátrányából Györke remek védéseinek köszönhetően győztesen hagyhattuk el a medencét.

A két győzelemig tartó párharc harmadik, mindent eldöntő találkozójára május 10-én 19.30-kor kerül majd sor a miskolci Kemény Dénes uszodában. A találkozót edzőnk, Szűcs Levente nemes egyszerűséggel a „bajnoki döntőnek” nevezte. A tét nem kicsi, a győztes (ötödik helyezett) csapat ugyanis jövőre az Euro Kupában szerepelhet.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz