Menü

Kaposváron vesztettük el a veretlenségünket

2019. Szeptember 28
869
Kaposváron vesztettük el a veretlenségünket

Eddig még százszázalékos férfi vízilabdázóink, az eddig még nyeretlen Kaposvár otthonába utaztak az OB I 4. fordulójában. Az új uszodájában bemutatkozó ellenfelünk sajnos ezúttal jobbnak bizonyult és 11-9-re megnyerte a találkozót.

Ünnepre készültek Kaposváron, hiszen a házigazdák első mérkőzésüket játszották a vadonatúj Csík Ferenc Versenyuszodában. Sajnos a történelmi pillanathoz hűen, remekül kezdett Surányi László együttese és bő két perc után már 3-0-ra vezetett. Kovács Péter törte meg a BVSC-s gólcsendet és megkezdtük a felzárkózást, de az első negyed végén 5-3-as kaposvári előny állt az eredményjelzőn, amihez aztán a félidőre még egyet hozzátettek a vendéglátók, így már 8-5 volt a hátrányunk.

A fordulást követően Mészáros Csaba révén csökkent a különbség a két együttes között, de hamar visszaállt a három gól, ráadásul a harmadik negyed hajrájában Dobos Dávid 11-7-re módosította az eredményt. Az utolsó nyolc percben sokáig egyik fél sem találta a rést a hálóba, végül Pásztor Mátyás törte meg a csendet alig két perccel a találkozó vége előtt, de ez, valamint Lajkó Márton hajrában lőtt gólja ezúttal csak a szépítésre volt elég. Csapatunk 11-9-re kikapott Kaposváron, ezzel első vereségét szenvedte el a bajnokságban.

„Nagyon lassan érkeztünk meg, a pénteki csúcsforgalom betett nekünk, de azért így is volt 45 percünk, hogy megérkezzünk a meccsbe. Sajnos ez nem sikerült. A Kaposvár sokkal magasabb fokozaton játszott és a lelkesedésükhöz – én úgy érzem – még nagyon sok szerencse is társult, viszont ők voltak ma a jobbak és a jónak van szerencséje, szokták mondani. A Szentes elleni meccsen minden bejött nekünk és minden hozzánk pattant vissza, most ennek az ellenkezője történt. Kapufa, kapufa éle, gólvonal és persze ehhez társult az ellenfélnél egy jó kapusteljesítmény is. Idén kétszer hoztunk vissza a meccset a sírból, ma túl hamar megástuk a sírunkat és nem tudtunk kimászni belőle. Természetesen hajtottunk, megtettünk mindent, de egy kicsit olyan érzésem volt, hogy ha holnapig játszunk, akkor sem nyerünk” – értékelt Szűcs Levente szakosztályunk honlapjának.

Legközelebb jövő szombaton 17 órától a ZF-Eger együttesét fogadjuk a Szőnyi úton. Hajrá BVSC!

 

Kaposvári VK–BVSC-Zugló MKB Euroleasing 11-9 (5-3, 3-2, 3-2, 0-2)

Györke (Szakonyi) – Csapó, Kovács 1, Pásztor 1, Mészáros 2, Sugár 1, Szabó Bendegúz Csere: Czigány 2, Mladoniczky, Tanczer, Ágh 1, Létay, Lajkó 1

 

Fotó: kapospolo.hu

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz