Menü

Karatés érmek a Hódos Imre Kupáról

2021. Február 16
499
Karatés érmek a Hódos Imre Kupáról

A hétvégén Hajdúnánáson rendezték a XI. Hódos Imre Kupát, ahonnan fiatal karatésaink jó eredményekkel térhettek haza. Sportolóink 1 arany-, 3 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek.

Remek környezetben rendezték meg Hajdúnánáson a XI. Hódos Imre Kupát. A shotokan karate tradicionális Ippon Shobu szabályrendszerében lebonyolított versenynek a tavalyi évben újonnan épült Hódos Imre Sportcsarnok adott otthont, ahol négy küzdőtéren folytak a küzdelmek.

A BVSC-Zugló karate szakosztálya nyolc versenyzővel képviseltette magát az eseményen. Sportolóink pedig kitettek magukért, mert nagyon jól szerepeltek a hajdúnánási viadalon. A kata szakágban Nagy Levente az U14-15-ös korosztályban nyert aranyérmet. Gulyás Gerda (U10-11) és Papp Dominika (U16-18) pedig ezüstéremnek örülhetett, de Kéri Simon Olivér (U12-13) is egy értékes negyedik hellyel gazdagodott.

A kihoni ippon kumite szakágban sem maradtunk érmek nélkül. Az U10-11-es korcsoportban Csaplár Zsófia ezüstérmet szerzett, míg Gulyás Gerda itt is dobogóra állhatott, ezúttal annak harmadik fokára.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz