Menü

Kezdésként győzelem a Budaörs ellen

2019. Július 10
1394
Kezdésként győzelem a Budaörs ellen

Lejátszotta első edzőmeccsét felnőtt labdarúgócsapatunk a nyári felkészülés során. Bár ilyenkor még nem az eredmény számít, de azért elkönyvelhetjük, hogy Gabala Krisztián tanítványai 1-0-ra legyőzték az NB II-ben ötödik helyen záró Budaörs együttesét!

Bár sok új játékos bemutatkozhatott a BVSC-Zugló mezében a Budaörs elleni felkészülési mérkőzésen, a csapat játékán nem látszódott, hogy alig pár napja készül együtt a keret. A Vízművek-pályán játszott összecsapáson az első komolyabb lehetőséget riválisunk alakította ki az első negyedóra végén, de a végig jól teljesítő Horváth Gábor hárította a próbálkozást. Aztán nem sokkal később a vezetést is megszerezhettük volna, de akkor még fölé szállt a jó tíz méterről ellőtt labda.

Aztán a 40. percben egy szép átvételt követően Somodi Ádám játszotta át a védőjét a jobb szélen, majd a kifutó kapus fölött jó ütemben helyezett a hálóba, megszerezve ezzel a vezetést csapatunknak.

A félidőben a vendégek mestere Bognár György lecserélte kezdőcsapatát, Gabala Krisztián viszont csak egy helyen változtatott a mieinknél. Úgy tűnt az állandóság lehet a siker kulcsa, hiszen a második játékrész elején újabb BVSC-s gólt láthattunk, viszont a játékvezető sajnos utóbb lesnek ítélte az akciót, így érvénytelenítette a találatot. A hajrában nagy erőkkel dolgozott az egyenlítésért a Budaörs, de komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani a jól védekező csapatunk ellen. Így labdarúgóink első felkészülési meccsükön legyőzték 1-0-ra az NB II tavalyi ötödik helyezettjét.

„Ez volt az első edzőmérkőzésünk, amit egyértelműen edzésnek fogtunk fel. Komoly terhelésen vannak túl a srácok, a következő két hét erről fog szólni. Az pedig, hogy a játékban többet kaptam, annak csak örülni tudok. Az eredmény a felkészülésnek ebben a szakaszában másodlagos, az majd a bajnokságban lesz nagyon fontos” – nyilatkozta honlapunknak csapatunk vezetőedzője.

Folytatás szombaton, az NB III-as Jászberény ellen, hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz