Menü

Kiütéssel nyertek női labdarúgóink

2019. November 18
1466
Kiütéssel nyertek női labdarúgóink

Magabiztos győzelmet arattak női labdarúgóink az NB II Keleti csoportjának 10. fordulójában. A lányok hazai pályán múlták felül 15-0-ra a közeli rivális Gyömrő együttesét.

Vasárnap este női csapatunk az UFC Gyömrőt fogadta NB II Keleti csoportjában a Kőér utcai Sporttelepen. Bár a vendégek a mérkőzés előtt a tabellán, közvetlenül mögöttünk szerepeltek, bíztunk benne, hogy egy győzelemmel a lányok megindulhatnának a középmezőny felé.

Tulajdonképpen nem sokáig volt kérdés, hogy melyik együttes nyeri a találkozót, hiszen az első negyed óra végén már 4-0 volt a BVSC javára. A félidőben 8-0-ra vezettek a mieink, a négy gólig jutó Szücs Alexandra vezérletével.

 

 

Játékosunk a fordulást követően is négyszer volt eredményes, amihez a társak is hozzátettek hármat, így kiütéses, 15-0-s győzelmet aratott csapatunk. Ezzel a sikerrel pedig tapadnak a hatodik helyen álló Vasashoz Steer Ferenc tanítványai.

Újonc együttesünk számára vasárnap kora délután Nyíregyházán zárul az őszi szezon.

Gratulálunk a lányoknak! Hajrá BVSC!

 

BVSC-Zugló–UFC Gyömrő 15-0 (8-0)

Összeállítás: Erdélyi – Pintér, Béres (Frigy 68.), Simon (Szeicz 46.), Bakó, Hugyecz (Kókai 46.), Horváth (Borkó 46.), Gulyás-Vadász, Szücs, Koncz (Gaál 68.), Nagy

Gólszerzők: Szücs 8, Bakó 3, Simon, Béres, Szeicz, Pintér

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz