Menü

Logópályázatot hirdet a BVSC-Zugló

2020. Május 22
782
Logópályázatot hirdet a BVSC-Zugló

Megújítja a sportklub meghatározó jelképét a BVSC-Zugló. A pénzdíjas logópályázat május 22-ével indul, az eredményt pedig június 22-én ismerteti az egyesület vezetése. Az arculatváltás újabb lépés a BVSC-Zugló önállósodásának folyamatában. 

A BVSC-Zugló kiemelt helyet foglal el a magyar egyetemes sporttörténelemben. Az elmúlt közel 110 évben olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sorát adta, és adja ma is a magyar sportnak. 2020-ban a BVSC-Zugló ismét egyike a főváros és az ország legdinamikusabban fejlődő sportklubjainak.

Az egyesületet a MÁV jogelődje, a Magyar Királyi Államvasutak budapesti dolgozói alapították 1911-ben. Jelenleg azonban az állami vasúttársasághoz az évszázados hagyományok mellett már csak az egyesület hivatalos elnevezése köti a BVSC-Zuglót.

 

A pályázat célja

A BVSC-Zugló külső megjelenését meghatározó logó megújítása. Az új címernek a dinamikus fejlődést, a függetlenedést és az egyesület zuglói kötődését egyaránt tükröznie kell. Professzionális szakmai munkával és infrastrukturális beruházásokkal a klub visszanyerte népszerűségét, létszáma az elmúlt időszakban három és félszeresére nőtt. A sikeres utánpótlás-nevelésnek, valamint a családias légkörnek köszönhetően a BVSC-Zugló generációváltáson ment át.

 

A pályaművel kapcsolatos elvárások 

A logó elsődleges funkciója a BVSC-Zugló mint sportegyesület és mint brand azonosítása. A klub címere az arculat „ékköve”. Az ideális logó minden felületen hatásos kommunikációs elem, kis- és nagyméretben egyaránt könnyen azonosítható, szerkezetében dinamikus, és több változatban is felismerhető.

 

A teljes pályázati kiírás itt tölthető le.

A pályaműveket pdf, illetve jpg formátumban is kérjük benyújtani a kreativpalyazat@bvsc.hu email címre, a pályázati adatlap csatolásával, amely itt érhető el.

A legjobb pályázatok pénzdíjazásban részesülnek.

A pályázatok beadásának határideje: 2020.06.16., 19:11

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz