Menü

Lovagias asztaliteniszezők

2016. November 30
1069
Lovagias asztaliteniszezők

November 29-én a MOB székházban ünnepélyes keretek között átvette „A hónap műhelye” elismerést klubunk asztalitenisz-szakosztálya.

A Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított programban pingpongosaink nemcsak a szakmai zsűri döntése alapján, hanem a közönségszavazás eredményeképpen is a legjobbnak bizonyultak.

Herendi Iván büszkén vehette át „A hónap műhelye” elismerést november 29-én a MOB székházában. Egyrészt büszke lehetett a díjra, melyet először nyertek el asztaliteniszezőink. Pedig a múltban már rengetegszer jelölték őket, egy alkalommal például a közönségszavazást is megnyerték. De büszke lehetett a BVSC-sportolók októberi teljesítményére is, mellyel ezt a díjat kiérdemelték. A családias hangulatú ünnepségen Herendi Iván elmesélte, hogy a BVSC-s vívók nemrégiben felajánlották nekik a nyereményük felét. Mondván, ők már több alkalommal nyertek „A hónap műhelye” versenyben, az asztaliteniszezőknek pedig ez még egyszer sem sikerült. Most viszont megtört a jég, és a lovagiasság úgy diktálná, hogy a nyeremény felét visszaadják a vívóknak. Ők azonban nem tartanak erre igényt, mindössze egy pingpongasztalt kértek az asztaliteniszezőktől, melyen az edzések után lazítani tudnak. Herendi Iván szerint ez a csapategység jellemzi a klubot is, és hosszú távon ez az összetartás nagy eredményekhez vezethet.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz