Menü

Magabiztos idegenbeli győzelem

2019. Augusztus 26
1163
Magabiztos idegenbeli győzelem

Második mérkőzését is megnyerte labdarúgócsapatunk a BLSZ I. osztályában. Gabala Krisztián tanítványai ezúttal a Budafok II vendégeként arattak magabiztos, 6-1-es győzelmet.

Ahogy azt ígérte, több poszton is változtatott vezetőedzőnk a Budafok II elleni mérkőzésen. Az előző hetihez képest négy új játékos is szerepet kapott nálunk a kezdőben. Mindkét együttes számára győzelemmel indult a bajnokság, így izgalmas mérkőzést vártunk. Ami aztán nem kezdődött jól számunkra. Szebenyi ugyanis a 19. percben vezetést szerzett a hazaiaknak (0-1). Ez a gól viszont feltüzelte a BVSC-t, és alig két perccel később Murai meghálálta, hogy a kezdőben kapott helyet (1-1). Nem kellett sokat várni a fordításra sem, hiszen Balogh Béla a 30. percben szintén betalált (2-1). Az első játékrész hosszabbításában Kovács is eredményes volt, így 3-1-es kék-sárga vezetéssel vonulhattak pihenni a csapatok.

A fordulást követően Murai megduplázta góljai számát, így 56 percnyi játék után már 4-1 volt az állás. Gabala Krisztián két helyen is frissített a csapaton. Korozmán pedig nem is várt sokáig, hogy góllal köszönje meg a bizalmat, mert a 66. percben ő is betalált (5-1). Nem sokkal később a kétgólos Murait váltó Kelemen állította be a 6-1-es végeredményt, így két forduló után százszázalékos teljesítménnyel állunk a tabellán.


„Magabiztos játékkal, teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot Budafokról! Ez a három pont fontos volt a számunkra, mert biztos vagyok benne, hogy a Budafok II sok borsot tör majd a jövőben a rivális csapatok orra alá! Nem vagyok maradéktalanul elégedett a látottakkal, van még hova fejlődni, és várom azt a pillanatot, amikor majd minden játékos a rendelkezésemre fog állni, mivel két meghatározó játékosunkat még mellőzni kell pár hétig. Fontos hét elé nézünk, mert megtekintettem a SZAC hétvégi mérkőzését és olyan teljesítményt láttam, ami tiszteletet és elismerést érdemel” – értékelte vezetőedzőnk a látottakat.

Legközelebb pénteken 19 órától az 1908 SZAC Budapest együttesét fogadjuk a Szőnyi úton.

 

Budafok II–BVSC-Zugló 1-6 (1-3)

Összeállítás: Horváth – Pálfalvi (Balázs 59.), Szabó, Lázár (Sashegyi 68.), Szűcs (Korozmán 59.), Somodi, Murai (Kelemen 68.), Schrammel, Balogh B. (Tóth 77.), Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Szebenyi 19. ill. Murai 21., 56., Balogh B. 30., Kovács 47., Korozmán 66., Kelemen 76.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz