Menü

Magabiztos sikerrel kezdődött az újév

2020. Január 14
1330
Magabiztos sikerrel kezdődött az újév

Véget ért a téli szünet U19-es labdarúgóink számára és bár a bajnokság folytatására még várni kell, első felkészülési mérkőzését lejátszotta az együttes. A Csepel Utánpótlás SE felnőtt csapatát 10-0-ra győzték le a mieink.

Bár U19-es csapatunk idén pénteken tartotta első edzését, néhány U18-as játékossal kiegészülve máris felkészülési mérkőzést játszott a Csepel Utánpótlás SE felnőtt gárdájával, a Siketek pályán.

A találkozó egyoldalú volt, a mieink játszottak fölényben, így ez a meccs önbizalomszerzés szempontjából is fontos lehetett. Csapatunk 4-0-ás félidő után végül 10-0-ra nyert. Külön öröm, hogy tíz gólunkat kilenc különböző játékosunk szerezte.

Céró Bálint, a nagy szekció vezetője korábban így nyilatkozott honlapunknak legidősebb utánpótlás korosztályaink téli felkészülési programjáról.

„Egy bevezető hét után következik majd egy hat hetes alapozás, amit az U18 és U19 közösen fog végezni. A felkészülési meccseik viszont már külön lesznek, rengeteg ilyen találkozót tervezünk. Az U19 többnyire felnőttekkel, míg az U18 az egy évvel idősebb csapatokkal fog játszani. Bízom benne, hogy ez sokat segít majd a fejlődésükben. Gyakorlatilag az első öt forduló tavasszal nagyon sok mindenről dönteni fog majd márciusban.”  

 

 

Felkészülési mérkőzés

BVSC-Zugló U19–Csepel Utánpótlás SE 10-0 (4-0)

Gólszerzők: Sagáth Zétény (5.), Gag-El Yossi (10.), Boros Milán (39.), Kanyó Martin (42.), Spánik Márk (47., 57.), Papp Bence (62.), Kató Dominik (65.), Rafaisz Norbert (76.), Szegedi Péter (81.)

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz