Menü

Magasan a mezőny felett

2017. Április 10
1060
Magasan a mezőny felett

Hétvégén a Szőnyi úti csarnokunkban rendezték az országos serdülő fiú csapatbajnokságot. A versenyt az András Csaba, Both Olivér és Krebs Bálint összeállítású első számú csapatunk nyerte, mellyel összejött a „grand slam”, azaz egy szezonban az újonc, a serdülő és az ifjúsági csapatbajnokságot is mi nyertük.

Jó, hír, hogy a „nagyok” mögött ott vannak az újabbak tehetségek is. A második számú együttesünk – Bartal Tamás, Krebs Levente és Hajdu Ákos – a harmadik, míg a harmadik számú gárdánk – Kárpáti Ágoston, Domokos Bence, Kajcsa Tamás és Cseri Ádám – az ötödik helyen végzett az országos bajnokságon.

A MOATSZ-kupa egyéni versenyben András Csaba végzett az első a helyen, Both Olivér pedig harmadik lett.

Ezzel pedig befejeződött a MOATSZ-kupa versenysorozat, mely újonc, serdülő és ifjúsági korosztályban mérte össze a hazai utánpótlásnevelő műhelyeket. Az eredményből az derül ki, hogy a mi bázisunk messze a mezőny fölött áll. Az összesített pontversenyt ugyanis 43 ponttal asztalitenisz-szakosztályunk nyerte, a második KSI (21 pont), a harmadik Cegléd (8 pont) és a negyedik Tolna (8 pont) előtt. Azaz klubunk jóval több pontot szerzett, mint a második, a harmadik és a negyedik helyezett egyesületek összesen.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz