Már Mátyásföldön is otthon vagyunk

Már Mátyásföldön is otthon vagyunk

A BVSC-Zugló eddig sem csak a XIV. kerületi gyerekeknek biztosított sportolási lehetőséget – bár többségében azért ma is zuglóiak eddzenek nálunk -, köszönhetően annak, hogy klubunk hírneve, az eddig elért eredményeink és az itt folyó szakmai munka minősége a kerület határain túl élők számára is nagyon vonzó lehetőségnek tűnik. De csak most mondhatjuk el először, hogy egyesületünk nemcsak zuglói, hanem a kerület határán túli telephellyel is rendelkezik. Tegnap ugyanis a mátyásföldi (XVI. kerületi) Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban egy újabb 20×40 méteres, gumiborítású, lámpákkal megvilágított kézilabdapályát avattunk.

- Nem véletlenül terjeszkedünk a Szőnyi úttól ilyen messzire – mondta Szatmáry Kristóf klubelnök a mai avatóünnepségen -, mert így sokkal több helyről tudunk majd utánpótlást toborozni, amely remélhetőleg az eredményességünkön is meg fog látszódni. A Táncsics az első kertvárosi iskola, amellyel összefogtunk, és, amit az önkormányzat, valamint az Észak-Pesti Tankerületi Központ is támogatott, de remélhetőleg ez nem csak egy egyedi lehetőség marad, hanem egy hosszabb távú együttműködés kezdete lesz, és a jövőben még több iskolában tudunk majd ilyen jó minőségű, sportolásra kiválóan alkalmas sportpályát építeni.

A mátyásföldi létesítmény valamivel többe, mint nettó 19 millió forintba került, melynek 30%-át a XVI. kerületi önkormányzat, a nagyobbik részét pedig a kézilabda TAO-keretéből egyesületünk biztosította. A pályát iskolaidőben a diákok használják majd, klubunk sportolói pedig délutánonként edzhetnek rajta. A XVI. kerületből már eddig is többen jelentkeztek kézilabda szakosztályunkhoz, az új pályának köszönhetően ez a szám a jövőben várhatóan még emelkedni fog.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay