Menü

Maradtunk a tabella élén

2019. Szeptember 23
1160
Maradtunk a tabella élén

Bár felnőtt labdarúgóink a hétvégén nem léptek pályára a BLSZ I. osztályában az Unione FC Magyar Kupa kötelezettsége miatt, de a mezőny többsége lejátszotta mérkőzését. Csapatunk pedig továbbra is a tabella élén áll.

Labdarúgó együttesünk a hét végén nem játszott bajnoki találkozót, mert az Unione FC elleni mérkőzés későbbi időpontban lesz megtartva, ellenfelünk Magyar Kupa szereplése miatt. Ennek ellenére cspatunk játék nélkül is maradt a tabella élén, mert aktuális riválisaink botlottak. A Pénzügyőr az UTE II vendégeként ért el 2-2-es döntetlent, míg a Csepel a SZAC otthonában meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett!

Természetesen labdarúgóink nem pihenéssel töltötték a hétvégét, ugyanis a Vidi II ellen léptek pályára felkészülési mérkőzésen. A Székesfehérváron rendezett találkozón az ifistákat kivéve, minden játékosunk pályára lépett péntek este. Csapatunk Murai góljával a félidő előtt megszerezte a vezetést, ami a végeredményt is jelentette.

„Minden pillanatot próbálunk megragadni, hogy magas intenzitású, magasabban kvalifikált ellenfelek ellen lépjünk pályára. Kihasználtuk az alkalmat, így sikerült a felkészülésünket segítő találkozót játszanunk péntek este. Köszönjük a Vidinek a lehetőséget, nagyszerű találkozón vagyunk túl” – értékelt Gabala Krisztián vezetőedzőnk.

 

Felkészülési mérkőzés:

Vidi II–BVSC-Zugló 0-1 (0-1)

Összeállításunk:

1. félidő: Gábor – Pálfalvi, Balogh M., Balogh B. – Balázs, Szabó, Korozmán, Somodi – Schrammel, Szűcs, Murai

2. félidő: Horváth – Fekete, Balogh M, Kovács – Sashegyi, Lázár, Hegybányai, Simon – Tóth, Kelemen, Bozsi

Gólszerző: Murai

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz