Menü

Még mindig éremesélyesek vagyunk

2016. Augusztus 18
509
Még mindig éremesélyesek vagyunk

Azt követően, hogy a fiúk drámai csatában büntetőkkel elveszítették a montenegróiak elleni negyeddöntőt, a női pólósok elődöntője még inkább felértékelődött Rióban.

Nem mintha egy olimpiai döntőért folyó meccset még fel kellene értékelni. A két játékosunkat, Takács Orsit és Illés Annát is soraiban tudó csapatra azonban az olimpiai elődöntőben a világ legjobbjának tartott amerikai csapat várt. Az az együttes, amelyik 2000 óta minden olimpián érmes volt, amelyik ötkarikás címvédőként érkezett Rióba, ahol eddig minden ellenfelét öt vagy annál több góllal győzött le. Orsiék ennek ellenére mindent megpróbáltak ellenük, a világ legjobbjának például tíz – köztük több nagyon szép – gólt dobtak.

Sajnos, azonban az amerikaiak még ennél is több találatot – 14-t értek el -, s bár az olimpián most nyertek a legkisebb különbséggel, a tényen ez nem változtatott: ők jutottak a döntőbe, ahol majd az olaszokkal fognak találkozni. A másik ágon ugyanis az oroszokat megverő olaszok (Athén olimpiai bajnokai) jutottak a fináléba, így az is eldőlt, hogy augusztus 19-én 16.20-kor az oroszok ellen játsszuk a bronztalálkozót. Az éremesély tehát még megvan, szurkoljunk együtt Nusinak, Orsinak és a többi magyar pólósnak!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz