Menü

Nagy verseny volt

2017. December 18
1104
Nagy verseny volt

A hazai pingpongsport legjobbjait és izgalmas mérkőzéseket láthatott advent harmadik hétvégéjén a Marcibányi téri Ormai László Asztaliteniszcsarnokba kilátogató közönség.

A Versenyek Versenyén való jó szereplés ugyanis a sportág történetében soha nem látott pénzdíjakkal járt, amely vonzó volt a játékosok és a közönség számára is. Jó ötletnek bizonyult tehát Herendi Iván szakosztályvezetőnk elgondolása, hogy a sportág az évet egy ilyen különleges sporteseménnyel zárja. De klubunk szakosztálya nem csak a verseny kitalálásban jeleskedett, hanem a férfiak 16 fős mezőnyében – a résztvevők egész éves teljesítményükkel vívták ki a szereplés jogát – két asztaliteniszezőnk is ott lehetett. A Do Phuong Nam – Molnár Krisztián duóból Krisztián egy héttel a Versenyek Versenye előtt a TOP 12 versenyen ezüstérmes lett, most pedig nyolcadik helyen fejezte be a versenyt. Dodo pedig 14. lett.

A több mint tízmilló forintos összdíjazású versenyen az első helyezett, Majoros János Bence egymillió forinttal, míg az utolsó helyezett, Simon Ferenc is százezer forinttal gazdagodott.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz