Menü

Nem gólokban, hanem a feljutásban gondolkozik új igazolásunk

2019. Július 04
1148
Nem gólokban, hanem a feljutásban gondolkozik új igazolásunk

Tovább folytatjuk labdarúgócsapatunk új játékosainak bemutatását. A támadó szekció gólerős játékossal erősödött. Kelemen Patrik szélső támadóként és csatárként is bevethető. A 25 éves sportoló gólokkal és csapatjátékkal járulna hozzá a feljutáshoz.


Az NB III egyik élcsapatától, az Érdtől érkeztél, amely az utóbbi szezonokban rendre versenyben volt a feljutásért és a dobogón zárta a bajnokságot. Miért a BVSC-re esett a választásod?

Úgy érzem, hogy itt profi körülmények között lehet készülni. Bár BLSZ I-nek hívják a bajnokságot, amelyben a klubbal indulunk, senki sem úgy tekint erre, mint egy megyei bajnokságra. Ugyanis mindenki azonnal szeretne feljutni. Nekem is ez a célom, továbbá, hogy minél több góllal, gólpasszal tudjam segíteni a csapatot a feljutáshoz vezető úton.

Támadóként, ahogy említetted, a gólok terén is fontos szerep hárulhat majd rád. Ilyenkor szezon előtt vannak elvárásaid magaddal szemben, hogy mennyi gólt szeretnél lőni?

Nyilván vannak személyes elképzelések és csapatszinten is. Amit mindig kitűz maga elé egy támadó, hogy minél több gólt rúgjon. Van, aki ezt konkrét számokban határozza meg, más inkább csak elképzel magának nagyjából egy számot, amennyit rúgni szeretne. Én nem szeretek tippelgetni, annyi gólt szeretnék szerezni, amennyit csak tudok, de ha gólpasszal járulok hozzá a csapat sikeréhez, annak is örülök majd. A legfontosabb, hogy a három pont meglegyen minden bajnoki után.

Alakuló csapatról van szó, hiszen több érkező is lesz a klubnál. Mennyire ismered a társakat?

Pár játékos már ismerős volt korábbról. Igazából majd az edzéseken és meccseken ismerjük meg jobban egymást, de már most úgy látom, hogy egy nagyon jó közösséghez sikerült jönnöm. Remélem, hogy minél hamarabb befogadnak majd.

És akkor az egyértelmű cél a BLSZ I megnyerése…

Mindenképpen. Nem is gondolkozom másban, csakis a feljutás lehet elfogadható!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz