Menü

Nemzetközi kupaszereplésre készülünk

2016. Augusztus 31
409
Nemzetközi kupaszereplésre készülünk

A Nemzetközi Vízilabda Szövetség (LEN) illetékesei Dubrovnikban elkészítették a Bajnokok Ligája és az Euro Kupa első selejtezőkörének csoportbeosztásait.

Ez hosszú idő után végre bennünket is érintett, hisz klubunk férfi vízilabdacsapata az elmúlt szezonban elért bravúros ötödik helyével jogot szerzett az Euro Kupában való részvételre. (Csak a rend kedvéért a magyar csapatok közül a BL-ben a Szolnok, az OSC és az Eger, az Euro Kupában pedig az FTC és a mi klubunk érdekelt.) Csapatunkat a C csoportba tették, ahol rajtunk kívül az olasz Canottieri Napoli, a montenegrói Primorac Kotor és a szlovák SK Hornets szerepel még. A csoportból két együttes megy tovább, a mérkőzéseket pedig október 14-16 között rendezik majd. A következő körben a négy csoport továbbjutóit újabb két négyes csoportba osztják majd, ahonnan szintén két-két együttes jut tovább. Hozzájuk csatlakozik majd a BL harmadik selejtezőjéből kieső négy csapat, így alakul ki a negyeddöntő mezőnye.

Az első csoportkör helyszíne még egyeztetés alatt áll, információnk szerint klubunk a második forduló csoportkörének rendezését vállalná.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz