Menü

Nyolc játékossal hosszabbítottunk

2020. Január 14
1963
Nyolc játékossal hosszabbítottunk

Alakul női vízilabdázóink kerete a következő szezonra. Szakosztályunk tájékoztatása szerint nyolc játékosunkkal is megegyeztek a hosszabbításról, továbbá Alaksza Noémivel most kötöttek szerződést.

Már szeptemberben bejelentettük, hogy két kulcsemberünkkel, a budapesti vízilabda Európa-bajnokságon is szereplő Gyöngyössy Anikóval és Leimeter Dórával 2022-ig hosszabbítottunk. December végén azonban további nyolc játékosunkkal sikerült megállapodni. Alaksza Dóra, Doroszlai Vanda, Farkas Kata, Farkas Tamara, Kele Nikolett, Koncz Hanna, Mihály Kinga és Tóth Eszter is hosszabbított. Fiatal tehetségünkkel, Alaksza Noémivel pedig most kötöttünk szerződést.

Különböző konstrukciókban, de többségében 2022-ig sikerült megegyezni játékosainkkal, valamint Petrovics Mátyás vezetőedzőnkkel.

A jövőben folytatódnak a tárgyalások még saját játékosainkkal is, ugyanis az utánpótlásból is tervezünk még szerződtetni fiataljaink közül, illetve új igazolások is várhatóak.

„Nagyon örülök, hogy már december végére sikerült a csapat jelentős részével megegyeznünk a jövőt illetően. Ez nekem edzőként is jó visszajelzés a munkánkat illetően és sokat segít a jövő tervezésében. 2022 nyaráig folytatódhat a csapat formálása, építése és az a célunk, hogy továbbra is meghatározói legyünk a magyar női vízilabda életnek” – nyilatkozta honlapunknak Petrovics Mátyás.

A lányok számára február 1-jén Szegeden folytatódik a bajnokság. Féltávnál a negyedik helyről várhatjuk a folytatást.

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Mérei László

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz