Menü

Összeállt a női csapat

2016. Július 20
415
Összeállt a női csapat

Nagyjából véglegesnek mondható felnőtt női vízilabda-csapatunk jövő évi kerete.

Illés Anna visszatér az USA-ba, ahol egyetemi tanulmányait folytatja majd. Nusi két éve az olimpiai részvétel miatt függesztette fel tanulmányait, és tért vissza nevelőegyesületébe. A másik távozónk Horváth Anna, akivel nem hosszabbított szerződést a szakmai stáb.
A távozók helyére egy igazi nagyágyú és több remek játékos érkezett. A VB és EB bronzérmes, válogatott kapus Bolonyai Flóra nemrég írta alá a szerződését klubunkkal. A rutinos center, Pócsi Bianka az Egerből igazolt hozzánk és újra edzésbe állt a volt válogatott Jancsó Patrícía is. Esetében a közeljövőben dől el, mikorra tudja utolérni régi önmagát. Petrovics Mátyás vezetőedző szerint nagy erősítésnek számít, hogy a tavalyi keretünk 90 százaléka szintén meghosszabbította a szerződését. Az egykori szövetségi kapitány maga is további két évre megállapodott a vezetőinkkel, tehát adva van a folytonosság a jó szakmai munkához.

A női csapattal kapcsolatos hír, hogy indulunk az Euroligában, ami hatalmas lehetőség és nagy kihívás a csapatunknak, és amely remélhetőleg további motivációt jelent majd az előrelépéshez.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz