Menü

Összefogtak a vízilabdázók

2020. Május 01
507
Összefogtak a vízilabdázók

Rengetegen segítenek másokon a jelenlegi járványhelyzetben, ezúttal a Ferencváros és BVSC vízilabda szakosztályai fogtak össze szurkolói kezdeményezésre. Az adományból a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikája részesült.

A napokban újabb adomány érkezett az egyik fővárosi kórházba, amely a koronavírus-járvány elleni harcot segíti. A ferencvárosi vízilabda szurkolói csoport szervezésében a zöld-fehér együttes és a BVSC-Zugló vízilabda szakosztálya is hozzájárult a segítő akcióhoz, amelynek keretében többek között ruhafogasokat, kisebb mobil székeket, vizet, valamint üdítőket juttattak el a drukkerek a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájára.

Ezt a részleget nemrég alakították át a koronavírusos betegek kezelésére, így nagy segítséget jelent minden ehhez hasonló adomány az intézménynek. A két vízilabda szakosztály mellett az egri Fradisták vízilabda szurkolói csoportja is csatlakozott a kezdeményezéshez, valamint egy Vidi drukker is hozzájárult a szervezéshez és kivitelezéshez.

„Jóleső érzés, hogy egy ilyen felfokozott helyzetben nem vagyunk egyedül, hanem együtt, közösen ott vagyunk jelen a ránk szoruló betegek számára. Hálásan köszönjük a teljes csapatnak a felajánlást” – áll a Semmelweis Egyetem köszönőlevelében.

Ez az akció is jól mutatja, hogy ha segíteni kell, akkor nincs ellentét a klubok és szurkolóik között!

Vigyázzunk egymásra!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz