Menü

Őszi visszatekintés: röplabda

2021. Január 12
83
Őszi visszatekintés: röplabda

Női röplabdázóink hétből hét meccset megnyerve hibátlan teljesítménnyel vezetik csoportjukat az NB II-ben! Az őszi szezon értékelésénél könnyű helyzetben vagyunk, mégis kicsit elevenítsük fel a szép sikereket, amelyeket Daróczi Gergely együttese elért!

Sok más szakosztályunkhoz hasonlóan felnőtt röplabdázóink is sajnálhatták, hogy a tavalyi szezon során nem hirdettek eredményt, hiszen a bajnoki címért harcoltak a lányok az NB II Keleti csoportjában. Azonban a csapat a 2020-2021-es idényben is ott folytatta, ahol tavasszal abbahagyta.

Két idegenbeli siker, a Hercules és a DVTK magabiztos legyőzése után hazai pályán a Gödöllőt is sikerült felülmúlni 3:1-re, majd a DEAC második csapata sem jelentett akadályt Daróczi Gergely tanítványainak. Bár otthon a Miskolci VSC ellen egy már-már megnyert meccsen ránk ijesztett riválisunk, de ott is sikerült új lendületet találni és 3:2-re diadalmaskodni.

Aztán az ősz két fontos rangadóval zárult, bár az eredmények tekintetében magabiztos sikereket könyvelhettünk el a másik két dobogós együttes ellen. Előbb otthon a DEAC-ot 3:0-ra, majd idegenben a fővárosi rivális Kispestet sikerült legyőzni 3:1-re, így hibátlanul áll az élen csoportjában a BVSC!

Ami a folytatást illeti, január 24-én a Miskolci VSC vendége lesz az együttes, majd egy héttel később a Kispestet fogadják a lányok. Újabb két sikerrel pedig a rájátszásba kerülés is biztossá válhatna!

Sok sikert kívánunk ehhez! Hajrá BVSC!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz