Menü

Párizsban jártak karatésaink

2020. Január 28
261
Párizsban jártak karatésaink

A párizsi Premier League versennyel zárta Bartha Nikola és György Dániel a bő egy hétig tartó franciaországi edzőtáborozását. Sportolóink legközelebb Szlovákiában versenyeznek és nagyon készülnek a májusi, olimpiai kvalifikációs viadalra.

Párizs fontos város lehet sportolóink számára ebben az évben, hiszen a francia fővárosban rendezik majd május 8. és 10. között az olimpiai kvalifikációs versenyt is. Bartha Nikola és György Dániel január 14. és 22. között edzőtáborozott Franciaországban, majd a párizsi Premier League versenyen vettek részt.

A -84 kilósok között György két győztes meccsel kezdte a viadalt, majd veresége után a vigaszágon folytathatta. Itt egy iráni riválissal kellett megmérkőznie, aki ezúttal jobbnak bizonyult sportolónknál.

Bartha Nikola a +68 kilogrammosok között volt érdekelt. Bár egy remek köríves rúgást elhelyezett ellenfele fején, de a bírók ezt nem értékelték találatnak, így a szlovák lány jutott tovább.

Karatésaink legközelebb február 22-23-án a szlovák Grand Prix-n vesznek részt, ami az utolsó állomása lesz a márciusi, felnőtt Európa-bajnokságra zajló kvalifikációnak.

Sok sikert kívánunk sportolóinknak!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz