Menü

Pásztor Mátyás a szűkített keretben!

2019. Június 26
745
Pásztor Mátyás a szűkített keretben!

A következő napokban itthon szurkolhatunk női és férfi vízilabda-válogatottunknak, ráadásul a júliusi világbajnokság előtt utoljára. Utóbbi keret már csak 17 fővel folytatja a vb-felkészülést és jó hír, hogy Pásztor Mátyás is ott van a csapatban.

A férfi válogatott az ötödik helyen zárta a belgrádi Világliga Szuperdöntőt, ahol Pásztor Mátyás többször is értékes gólokat lőtt. A szerbiai tornán több klasszisát is nélkülöző csapat már teljes kerettel készül a júliusi, dél-koreai világbajnokságra. A Világligát megjárt együttesből öten csatlakoztak az itthon gyakorló 12 fős kerethez és nagy örömünkre Pásztor is tagja az ötös fogatnak.

A férfiak egyébként vasárnaptól keddig a BENU-kupán Franciaország, Hollandia és Görögország ellen játszanak felkészülési tornát. Az eseményre az eventim.hu oldalon lehet jegyet vásárolni.

Azonban a következő napokban nem csak Märcz Tamás tanítványaiért szurkolhatunk utoljára hazai környezetben, hanem női válogatottunkért is. Bíró Attila együttese szerdától péntekig a magyar Universiade-válogatott, valamint az olimpiai ezüstérmes olaszok és az Európa-bajnok hollandok ellen ugrik vízbe a Hajós-uszodában. Erre a felkészülési tornára is érdemes kilátogatni, hiszen több BVSC-s játékosunk is ott van a keretben. A mérkőzésekre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A magyar csapatok programja:

Diapolo-kupa (női torna)

2019. június 26., szerda

Magyarország-Magyarország Universiade, 19:30

2019. június 27., csütörtök

Magyarország Universiade-Hollandia, 16:30

Magyarország-Olaszország, 19:30

2019. június 28., péntek

Magyarország Universiade-Olaszország, 16:30

Magyarország-Hollandia, 19:30


BENU-kupa (férfi torna)

2019. június 30., vasárnap

Magyarország-Franciaország, 19:30

2019. július 1., hétfő

Magyarország-Hollandia, 19:30

2019. július 2., kedd

Magyarország-Görögország, 19:30

 

Fotó: MVLSZ / Madar Dávid

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz