Menü

Pingpongos tanévkezdés

2018. Szeptember 04
1227
Pingpongos tanévkezdés

Klubunk asztalitenisz-szakosztálya hagyományosan a tanévkezdés előtti utolsó hétvégén rendezte idénynyitó versenyét, melyre ismét népes csapatokkal neveztek a hazai klubok. A résztvevők öt korosztályban, U11-ben, U12-ben, U13-ban, serdülőben és párosban mérkőztek meg a helyezésekért. A két idősebb korcsoportban az egyéni mellett párosversenyt is rendeztek, illetve a szervezők a több játéklehetőség érdekében a korán kiesettek számára vígaszversenyt is meghirdettek.

A legkisebb korcsoportban tehetségünk, Cseri Ádám bizonyult a legjobbnak, aki a két évvel idősebbek között, az U13-ban is a legjobb nyolc közé jutott. A serdülők között Krebs Levente szerepelt a legjobban, aki végül a hetedik lett, párosban pedig Fehér Balázzsal a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A legtöbb reményt ifjúsági versenyzőink szerepléséhez fűztük (Kárpáti Ágoston meg is nyerte a vígaszversenyt), ám legjobb játákosunk, András Csaba meglepetésre vereséget szenvedett a döntőben a KSI-s Huzsvár Eriktől. A győztes nem mellesleg az elődöntőben másik reménységünket, Both Olivért győzte le, aki így a harmadik helyen fejezte be a versenyt. Csaba és Olivér a párosok versenyében vigasztalódhatott, melyet esélyeshez méltó módon nyertek meg. Így András Csaba a legeredményesebb BVSC-versenyző címet is kiérdemelte. A pontverseny nyertesének járó Lévai Béla emlékserleget a KSI-s Huzsvár Erik nyerte, aki az ifi egyéni mellett a serdülő egyéni és páros versenyben is aranyérmes lett. Ezzel pedig nagyban hozzájárult, hogy az idei BVSC-Zugló Kupa győztese a KSI SE lett.


Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz