Menü

Remek őszi teljesítmény labdarúgóinktól

2020. November 27
425
Remek őszi teljesítmény labdarúgóinktól

A bajnokság felénél remekül áll az NB III Keleti csoportjában a BVSC-Zugló! Újonc labdarúgóink 19 meccs alatt 34 pontot szereztek és a tabellán jelenleg a negyedik pozícióból várhatják a folytatást. Az őszi szezonra tekintettünk vissza!

Az idény elején a biztos bennmaradás volt a cél az NB III-ban újonc labdarúgóink számára, azonban a fiúk ezt egyelőre bőven túlteljesítik. Bár az elhalasztott Eger–Füzesgyarmat meccs eredménye még befolyásolhatja, hogy az őszi szezont hányadik helyen zárja a BVSC-Zugló, de legrosszabb esetben is ez az ötödik helyet jelenti majd, ami hatalmas eredmény egy újonc együttestől.

Céró Bálint a legutóbbi öt mérkőzésen irányította a csapatot megbízott vezetőedzőként és ez alatt négy győzelem és egy vereség volt a mieink mérlege.

„Ebben az öt fordulóban az volt a feladatom, hogy a csapat eredményességét pozitív irányba próbáljam meg befolyásolni. Az együttes szakmailag kiválóan fel volt készítve. A munka mennyisége és minősége nem változott. Picit a szemléletbe próbáltam új impulzust hozni a srácoknak és a pozitív eredmény elérését mindenek elé helyezni. Sokszor nem volt szerencsénk korábban. Aztán elkezdtünk úgy dolgozni, hogy a szerencse is mellénk állt. Megpróbáljuk ezt a következő két idei meccsen is még meglovagolni” – nyilatkozta megbízott vezetőedzőnk honlapunknak.

Ami a számokat illeti, 19 forduló alatt 10 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség áll csapatunk neve mellett. Ez idő alatt 36 gólt rúgott és 27-et kapott a BVSC. A hazai (5 gy, 2 d, 2 v) és vendég (5 gy, 2 d, 3 v) mérlegünk szinte teljesen megegyezik.

„Az egész bajnokság nagyon kiegyenlített. Úgy gondolom, hogy az első és az utolsó csapat között is bármi megtörténhet. Gabala Krisztián munkáját könnyű volt átvennem abból a szempontból, hogy a csapat erőben gyakorlatilag most néz ki a legjobban és nekem ebbe külön energiát nem kellett belefektetnem. Viszont nagyon fontos, hogy ezt a lendületességet és stabilitást megtartsuk az utolsó két meccsen is idén. Szeretnénk nyerni, aztán meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.”

A tavaszi szezonból két mérkőzést még idén lejátszanak. Vasárnap a Salgótarjánt fogadjuk a Szőnyi úton (a zárt kapus találkozóról lesz élő közvetítés), egy héttel később pedig a Mezőkövesd II vendége lesz a BVSC.

Sok sikert kívánunk a csapatnak!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz