Menü

Sikeres tornán debütált a csapat

2020. Június 22
966
Sikeres tornán debütált a csapat

A bajnokságok kezdetére még várni kell, de a labdarúgóknál utánpótlás leány csapatunk a hétvégén már felkészülési tornán szerepelt. Az együttes három döntetlennel és egy vereséggel zárta a Kispest Kupát.

Szombaton 10 csapatos leány labdarúgó tornán vett részt utánpótlás együttesünk. A Kispest Kupát 2007-es és 2008-as születésű korosztálynak írták ki, de a BVSC-ben két, 2010-es születésű játékos is szerepelt. Ez volt lányaink első ilyen irányú megmérettetése.

A csapat pedig szépen debütált, hiszen a négy mérkőzéséből csupán egyszer kapott ki – ráadásul a későbbi döntőstől –, míg három döntetlent játszott a BVSC. Ezekből kétszer 2-2-vel, egyszer pedig 0-0-val zárult az összecsapás. Sajnos a sok döntetlen miatt a csoportból nem sikerült továbblépni, így nem jutottunk be a legjobb négy közé. Pedig mindössze egy utolsó másodperces gólon múlott az elődöntőbe jutás. A Gyulai Amazonok végül megverte a Debreceni Olasz Focisulit, így a BVSC lemaradt a továbbjutásról.

Az egész torna jó hangulatban telt, lányainknak sikerült felvenni a ritmust, annak ellenére is, hogy először játszottak így együtt. A szervezők ezzel a tornával egy hagyományt szerettek volna teremteni, amelyet a tervek szerint minden évben megrendeznek majd, illetve ezzel párhuzamosan egy téli Mikulás Kupára is már most meghívták a csapatot.

A tornán különdíjakat is osztottak, amelyek közül az egyiket a tízéves Hornyák Bodza kapta, aki fiatal kora ellenére csapatjátékával, technikai képességével és harcosságával is kitűnt a mezőnyből.

Gratulálunk a lányoknak!

 

 

 

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz