Menü

Sorozatban a harmadik győzelem

2020. Augusztus 17
648
Sorozatban a harmadik győzelem

Ahogy beszámoltunk róla, felnőtt labdarúgóink Sényőről is három ponttal távoztak. Ezúttal 2-1-re nyertek Gabala Krisztián tanítványai, így az NB III Keleti csoportjának harmadik helyén áll csapatunk. Következzen beszámolónk a találkozóról!

Bár a mérkőzés előtt úgy tűnt, több meghatározó hiányzója is lesz együttesünknek a Sényő elleni idegenbeli túra során, de szerencsére közülük szinte mindenki Gabala Krisztián rendelkezésére állt. Sőt, a sérüléséből visszatérő Kovács Gábor is újra pályára léphetett.

A találkozó elején a mieink voltak aktívabbak támadásban. Az első nagy lehetőség a 9. percben adódott, ekkor Kelemen Patrik zavarta meg a bizonytalanul kijövő kapust, majd a labda Schrammel Ádámhoz került, de lövése nem talált kaput. A 22. percben már Kelemen veszélyeztetett, de közeli fejesét hárította Gagyi Sándor. Öt perccel később ismét Kelemen volt a főszereplő. Játékosunk saját térfeléről indult meg, majd Murai Márknak adta ki a labdát bal szélre, aki a már kapu előtt helyezkedő Kelemenhez passzolt vissza, és ő a jobb sarokba lőtt (1-0)!

 

 

A gól a hazai csapatot felrázta, de a mieink hamar visszavették a játék irányítását. A szünetre akár megnyugtató előnnyel térhetett volna csapatunk, de a lefújás előtt Horváth Gábor sajnos egy sényői játékoshoz passzolt középre, és a hazaiak a lehetőséget kihasználva egyenlítettek Lakatos László révén (1-1).

A második félidőre eleredt az eső, de nem csak az időjárás, a játék képe is megváltozott. Egyre inkább a BVSC térfelén zajlott a játék, azonban kontratámadásokból a mieink voltak veszélyesebbek. Az 54. percben előbb Hrepka Ádám tálalt Kelemennek, de a lövését a hazai kapus védte. Majd Szabó Ádám adta be a labdát a 16-os bal sarkától, a lövésébe egy hazai láb beleért, így az a jobb felső sarok felé perdült, de Gagyi bravúrral hárított.

A 73. percben Murai ívelte be a labdát a 16-oson belülre Hrepkának, aki a kijövő kapuson átemelve a kapu jobb oldalába lőtte azt (2-1)!

 

 

A hátralévő időben a hazaiak harcoltak az egyenlítésért, de a mienk sikeresen kibekkelték az utolsó perceket, így sikerült elhozni a három pontot Sényőről is! Legközelebb vasárnap 17 óra 30 perctől a Putnokot fogadjuk a Szőnyi úton!

Szép volt fiúk!

 

NB III Keleti csoport, 4. forduló

Sényő-Carnifex FC–BVSC-Zugló 1-2 (1-1)

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Fenyőfalvi (Kapacina 58.), Lakatos, Szokol, Farkas, Lizák, Páll (Schmidt 76.), Orosz

BVSC: Horváth – Szabó, Balogh B., Murai, Kelemen (Tóth 64.), Schrammel (Hrepka 46.), Simon, Balázs (Májer 88.), Balogh M., Kovács, Fisli

Gólszerzők: Lakatos (45.) ill. Kelemen (27.), Hrepka (73.)

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz