Menü

Sorozatban az ötödik siker utánpótlásunktól

2019. November 02
1228
Sorozatban az ötödik siker utánpótlásunktól

Az Ikarus vendége volt U19-es labdarúgó együttesünk a bajnokság 10. fordulójában. Céró Bálint tanítványai 3-1-re nyertek, így sorozatban ötödik győzelmüket szerezték meg és vezetik a tabellát.

Péntek délelőtt U19-es fiú csapatunk az Ikarus BSE vendége volt bajnoki mérkőzésen. A mieink már a 3. percben vezetést szereztek. Boros Milán indult meg a bal oldalon és a kapus mellett a rövidbe lőtte a labdát (1-0). Csapatunk lendülete a továbbiakban is kitartott, és a félidő hajrájában újabb gól született. Szegedi Péter saját térfelünk közepéről hajszál pontos labdával indította Sagáth Zétényt, aki a 16-oson belülre érve két védő közt kilőtte a hosszú sarkot (2-0). Így a szünetre kétgólos előnnyel mehettek a fiúk.

A 61. percben komoly veszteség érte csapatunkat, két egymást követő szabálytalanság után Boros Milánnak a játékvezető piros lapot mutatott fel. Az emberelőnyben játszó hazaiak mindent megtettek a szépítésért és a 89. percben sikerült gólt szerezniük, így 2-1-re módosult az állás. A hajrában szerzett találat akár lélektani előnyhöz juttathatta volna az Ikarust, és felrémlett a felnőttek egy hónappal ezelőtt ugyanitt 2-2-re végződött bajnokija is, de csapatunk azonnal válaszolni tudott. Sagáth Zétény indult meg a bal oldalon megállíthatatlanul, és a pontos beadást a jól helyezkedő Spánik Márk a kapuba lőtte (3-1).

 

 

Csapatunk a találkozó egészét tekintve megérdemelt győzelmet aratott. Bár az előre hozott balassagyarmati mérkőzés miatt eggyel többet játszottak a fiúk, mégis öröm nézni, hogy a tabella első helyén áll jelenleg Céró Bálint együttese.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

Ifjúsági U19, III. osztály:

Ikarus BSE–BVSC-Zugló U19 1-3 (0-2)

Gólszerzők: Hetyei 89. ill. Boros 3., Sagáth 41., Spánik 90.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz