Menü

Sport és tanulás

2018. Április 04
458
Sport és tanulás

Tanulószobával gazdagodott egyesületünk. Az új, modern bútorokkal felszerelt 70 négyzetméteres és egyszerre akár 42 fiatalnak helyet biztosító helyiséget a székházunk első emeletén – a Sport Bisztró fölött – nyitottuk meg. A tanulószobát nemcsak klubunk fiatal sportolói, hanem a rájuk várakozó hozzátartozók is használhatják majd.

- A BVSC-Zugló számára mindig is fontos volt a klub családias hangulata, valamint a sport és a tanulás összeegyeztetése – mondta Szatmáry Kristóf, klubunk elnöke a mai átadó ünnepségen.

Az új tanulószobát az IKEA Örs vezér téri áruházának a segítségével a legmodernebb bútorokkal sikerült berendeznünk. Az osztályteremhez hasonló helyiséget a hétköznap az iskolaidő végeztétől az edzésidő végéig használhatják majd a sportolóink és hozzátartozóik. Egyesületünk a tanulás hatékonyságának növelése érdekében ingyenes wifi-t biztosít, amit a tervek szerint a jövőben még egy nevelőtanár foglalkoztatásával fogunk majd kiegészíteni. A pedagógus jelenléte nemcsak a rend fenntartását segítheti elő, hanem a leckeírásban is nagy segítséget jelenthet.

Klubunk vezetése a tanulószoba kialakításáról egy tavaly nyáron elvégzett elégedettségi felmérés tapasztalatai alapján döntött. Az egy éve körbeadott kérdőívünket közel négyszázan töltötték ki, így nemcsak arról kaptunk képet, hogy mennyire elégedettek a szülők a szolgáltatásainkkal, hanem a fejlesztési ötleteikről is tudomást szereztünk. A tanulószoba ötlete is ezek között szerepelt, mint ahogyan számos más javaslat is. Ez utóbbiakat az elkövetkezendő időszakban sorra megvalósítjuk majd. A ma átadott tanulószoba ugyanis csak az első lépése (a Sport Bisztró felújítása után a második) annak a projektnek, melyre idén mindenképpen sort kerítünk. A 80-as években épült székházunk teljes körű felújítását hamarosan elkezdjük, és a terveink szerint legkésőbb év végén, vagy a következő év legelején már egy megújult épületet vehetnek majd igénybe szakosztályaink. Emellett egy fűthető kézilabdacsarnokot, újabb labdarúgópályát is építünk, valamint folytatjuk a többi létesítményünk felújítását is.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz