Menü

Sportesemény a Sport Bisztróban

2017. Szeptember 22
422
Sportesemény a Sport Bisztróban

Bár már egy hónapja üzemel, hivatalosan csak tegnap adták át klubunk legújabb közösségi terét, a Szőnyi úti Sport Bisztrót.

A késlekedést két dolog indokolta, egyrészt az üzemeltetők szerették volna már a megnyitás előtt  bejáratni az új éttermet, másrészt az elmúlt hetekben egymást követték a nagy sportesemények, melyben élsportolóink többsége is érintett volt. Adta magát a helyzet, hogy klubunk vezetése az étterem átadását egy, az elmúlt hetek sikereiről való megemlékezéssel is összekösse. A szeptember 21-i esemény így meglehetősen nagy nézőközönség előtt zajlott, amely sok munkát adott a Sport Bisztró személyzetének is.

Szatmáry Kristóf klubunk elnöke az ünnepségen az éttermet egy olyan közösségi térnek nevezte, amely nemcsak klubunk tagjai számára nyújthat majd kulináris élményeket, hanem egyesületünk kapcsolatát is erősítheti Zuglóval. Mert az új étterem a kerület vendéglátó-palettáján is üde színfolt lesz. A Sport Bisztró felújítása és megnyitása egyben egy folyamat kezdetét is jelentette, a jövőben ugyanis több lépcsőben a Szőnyi úti székház is megújul majd, mely beruházásnak a közbeszerzését már ki is írták.

Az ünnepség további része az immár átadatott étteremben az elmúlt hetek sportsikereiről szólt. Klubunk vezetése júniusban értékelte utoljára sportolóink teljesítményét, azóta azonban annyi siker született, hogy azok újabb gratulációkat érdemeltek. Elnökünk Karácsony Gergellyel, Zugló polgármesterével közösen klubunk és a kerület nevében elismerését fejezte ki a nyári vizes világbajnokság hőseinek, az úszó Verrasztó Dávidnak, Verrasztó Evelynnek, Bernek Péternek és Kozma Dominiknek, a vízilabdázó Török Bélának és Takács Orsolyának, illetve a birkózó Korpási Bálintnak és Kiss Balázsnak, valamint a kadet létére felnőtt Európa-bajnokságon bronzérmet szerző Pusztai Liza kardvívónak. Járt a gratuláció az Universiade-n jól szerepelt sportolóinknak, Biczó Bence úszónak, Bolonyai Flóra, Leimeter Dóra, Máté Zuszsanna vízilabdázóknak és Mikulik Júlia kardvívónak, valamint az utánpótlás világversenyeken kimagaslóan szerepelt tehetségeinknek, Nagy Réka úszónak, Drigán Zoltán úszónak, Utassy Kata és Faragó Berta, Fodor Olivér vízilabdázóknak, Takács István birkózónak, András Csaba és Both Olivér asztaliteniszezőknek, illetve az egyetemi karate Európa-bajnokságon érmeket szerző versenyzőinknek, Hőning Alexandernek, Kronstein Bálintnak, Szegedi Dömének, György Dánielnek és Hőning Dávidnak. Illetve természetesen járt a gratuláció a sportolóinkat felkészítő edzőknek is.

A sportolók után átvehette a tíz alkalmas uszodabérletet Háry Blanka is, aki többekkel egyetemben kitöltötte megelégedettségi kérdőívünket, és akit Bernek Péter úszónk a közelmúltban kisorsolt a válaszadók közül.

Ez volt az ünnepség protokoll része, ezt követően sportolóink már a Sport Bisztró kínálatát tesztelték, s bár nagy volt a kihívás, éttermünk személyzete „ebben a sportágban” állta a versenyt a medencék, pástok, tatamik sztárjaival.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz