Menü

Sportolóinkat díjazták

2017. December 15
423
Sportolóinkat díjazták

A Zuglói Önkormányzat 14. alkalommal díjazta az adott évben kiemelkedően teljesítő kerületi sportolókat.

A 14 év során számtalan versenyzőnk és edzői részesültek már ilyen, önkormányzati elismerésben. Az idei ünnepre is több sportolónk kapott meghívást. „Jó Sportoló, Jó Tanuló” díjat vehetett át Holub Boglárka vízilabdázónk, illetve „Fiatal Zuglói Sportolók” díjjal lett kitüntetve Andrásfi Tibor Árpád párbajtőrvívónk, Nagy Réka úszónk, Pusztai Liza kardvívónk és Takács István birkózónk.

Az évközi utánpótlás (serdülő, kadet, U17-es junior és U23-as), illetve felnőtt világversenyeken 1-3. helyen végzett zuglói sportolókat is jutalmazták. Klubunk versenyzői közül András Csaba és Both Olivér asztaliteniszezők, Fodor Olivér, Török Béla, Leimeter Dóra, Máté Zsuzsanna és Bolonyai Flóra vízilabdázók, Nagy Valentina és Fröhlich Bálint kardvívó, Drigán Zoltán úszó, valamint Kiss Balázs és Korpási Bálint birkózók vehettek át elismeréseket a zuglói önkormányzat tisztségviselőitől.

A díjazott sportolók egy különleges ajándékot is kaptak. Az idei Sportolók Karácsonya című rendezvényen mutatták be a Zugló, a sportváros című könyvet, mely a 82 éves kerület sporttörténelmét mutatja be. A 336 oldalas könyvben klubunk hangsúlyos részt foglal el. A könyv egyik szerzője, dr. Hencsei Pál, aki klubunk centenáriumi kiadványát is írta.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz