Menü

Szavazz a BVSC-Zugló új logójára!

2020. Június 29
834
Szavazz a BVSC-Zugló új logójára!

Utolsó fázisához érkezett a BVSC-Zugló logópályázata. A beérkezett több mint 100 pályamű közül az egyesület elnöksége négyet választott ki. Ezekre keddtől péntekig bárki szavazhat honlapunkon keresztül.

Közel 60 pályázótól, több mint 100 tervezet érkezett egyesületünk logópályázatára, így nem volt könnyű dolga a BVSC-Zugló elnökségének, hogy leszűkítse az alkotásokat. Végül négy pályamű került rá a szűkített listára. Ezekre a logótervezetekre szurkolóink, jelenlegi és korábbi sportolóink is szavazhatnak honlapunkon.

Erre egy egyszerű regisztráció után lesz lehetőség 06.30. (kedd) 19 óra 11 perc és 07.03. (péntek) 19 óra 11 perc között. Ezzel párhuzamosan egyesületünk kikéri szakosztályvezetőink, valamint a klub örökös bajnokainak, tagjainak és az önkormányzatnak a véleményét is a pályaművekkel kapcsolatban.

Az elnökség a visszajelzéseket követően hozza meg a végső döntést, amely a július 23-i küldöttgyűlés után lesz hivatalos. Ezt követően sajtótájékoztatón mutatjuk be a BVSC-Zugló új logóját.

Köszönjük minden pályázónak a munkáját!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz