Menü

Tartósan a válogatottban

2018. Január 28
409
Tartósan a válogatottban

Úgy tűnik, hogy Bíró Attila, a női vízilabdaválogatott szövetségi kapitánya elégedett a játékosainkkal, mert immár a harmadik tétmérkőzésen is bizalmat szavaz nekik.

A hétfői oroszok elleni hazai Világliga-mérkőzésre (Hajós uszoda 18.30) kijelölt 13-as keretben ugyanis ismét helyet kapott a Gyöngyössy Anikó, Leimeter Dóra, Máté Zsuzsanna triónk. A kapitány az oroszok elleni derbin ugyanazt a csapatot játszatja majd, amelyik decemberben a világbajnoki ezüstérmes spanyolokat is legyőzte.

Az oroszok elleni mérkőzéssel azonban még nem lesz vége a válogatott erőpróbának. A meccs másnapján ugyanis a válogatottunk a görögországi Voloszba utazik, ahol a FINA új tornáján, az Európa Kupa selejtezőjén vesz majd részt a házigazdák, a németek, az olaszok és az izraeliek társaságában. Az ide utazó válogatottunk nagyrészt a világligacsapatra épül, melyben azért lesz néhány változás. Többek között az, hogy egy negyedik játékosunk, Kuna Szonja is bekerül a voloszi keretbe. Szóval, jövő héten sem maradunk pólóélmények nélkül, és bőven lesz kiért szurkolnunk a televízió (m4) képernyője előtt.

Fotó: MVLSZ

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz