Menü

Több mint 100 pályamű érkezett

2020. Június 19
1248
Több mint 100 pályamű érkezett

Közel 60 pályázótól, több mint 100 tervezet érkezett egyesületünk logópályázatára. A BVSC-Zugló elnöksége jövő héten jelöli ki a szűkített listát, amiről aztán szurkolóink és sportolóink véleményét is kikérjük.

A BVSC-Zugló az elmúlt közel 110 évben olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sorát adta, és adja ma is a magyar sportnak. Az egyesület célja, hogy a jövőben is fenntartsa az országos élvonalbeli pozícióját az utánpótlás és sport célzatú nevelés területén is.

Az egyesületet a Magyar Királyi Államvasutak budapesti dolgozói alapították 1911-ben. Mivel a MÁV-hoz már csak az egyesület hivatalos elnevezése köti a BVSC-Zuglót, ezért döntött úgy a klub vezetősége, hogy új logót választ nyílt pályázat keretében, amelyet május 22-én hirdettünk meg.

A BVSC elnöksége által kiválasztott logókra majd a honlapunkon keresztül lehet szavazni. Tehát sportolóink, szüleik és szurkolóink is véleményezhetik a BVSC leendő új logóját. Továbbá szakosztályvezetőinknek, valamint a klub örökös bajnokainak, tagjainak és az önkormányzatnak a véleményét is kikérjük a pályaművekkel kapcsolatban. Így a tervezetthez képest a június 22-i eredményhirdetésre később kerül sor, mert az elnökség a visszajelzéseket követően hozza meg a végső döntést.

Köszönjük minden pályázónak a munkáját!

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz