Menü

Tovább robog a BVSC

2019. Szeptember 09
1377
Tovább robog a BVSC

A 4. fordulóban Újpesten léptek pályára labdarúgóink, ahol sikerült megtartaniuk eddigi hibátlan mérlegüket. Bár a találkozó elején a hazaiak szereztek vezetést, 5-2-re a BVSC nyert, így továbbra is csupán rosszabb gólkülönbséggel vagyunk másodikok.

Az Újpest II tavaly csak két ponttal maradt le a bajnoki címről a BLSZ I-ben, ebben a szezonban viszont három forduló alatt csak négy pontot gyűjtöttek a lila-fehérek. Csapatunk viszont háromból háromszor győztesen hagyhatta el a pályát, így bíztunk abban, hogy BVSC sikerrel zárul ez a találkozó is.

A mérkőzés mégsem kezdődött jól a szempontunkból. A 10. percben a hazaiak meglepték a védelmünket azzal, hogy gyorsan elvégeztek egy szabadrúgást, így egy az egyben vihették a kapusunkra a labdát, és Mucsányi Márk révén megszerezték a vezetést (0-1). Negyed óra múlva viszont jött is a válasz. Az alapvonal bal oldalánál Somodi Ádámhoz került a labda, aki két védő és a kapus között sikeresen beadta azt, majd erős lövésébe érve Hulicsár Mátéról a kapuba pattant a játékszer (1-1).

 

 

A döntetlennel záruló első játékrészt követően aztán belelendültek Gabala Krisztián tanítványai. Az 50. percben Schrammel Ádám passzából Murai Márk volt eredményes, majd bő tíz perccel később Kelemen Patrik kapott jó indítást és védőjét elfektetve a hosszúba lőtt (3-1).

Ezzel még nem ért véget a zuglói gólgyár. A 81. percben Murai duplázta meg góljai számát, majd egy perccel a rendes játékidő vége előtt Pálfalvi Csaba növelte 5-1-re az előnyünket. Bár ezt követően Kenyeres Máté még szépített, de ez a lényegen nem változtatott. Együttesünk negyedik mérkőzését is megnyerte a bajnokságban, ezúttal 5-2-re diadalmaskodva. Így a Csepel mögött továbbra is csak rosszabb gólkülönbséggel lemaradva, a tabella második helyén áll a BVSC.

„A mérkőzés egészét tekintve megérdemelt győzelmet arattunk” – kezdte értékelését vezetőedzőnk. „Nagyszerűen felkészített csapat ellen játszottunk, egy igen magas színvonalú találkozót. Az első 30 perc nem volt a helyén taktikailag, de aztán kiegyenesedtünk és szép lassan felőröltük ellenfelünket, melynek következménye lett a nagyarányú győzelem! Ha azt gondolja valaki, hogy sima volt, az téved, mert szerintem egy nagyon magas intenzitású, taktikailag is szint fölötti és mindkét oldalon sok kiváló egyéni teljesítménnyel tarkított találkozó volt. Amennyiben Újpesten folytatják a megkezdett munkát, úgy biztos vagyok benne, hogy csapatuk az év végén megint a dobogón végez majd!”

A fiúk legközelebb pénteken 19 órától a Szőnyi úton fogadják a REAC együttesét. Hajrá BVSC!

 

 

Újpest FC II–BVSC-Zugló 2-5 (1-1)

Összeállítás: Horváth – Szabó, Lázár, Szűcs (Kelemen 26.), Somodi (Boros 87.), Murai (Bozsik 84.), Schrammel, Balázs (Pálfalvi 74.), Balogh B., Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Mucsányi 10., Kenyeres 90. ill. Hulicsár 25. (öngól), Murai 50., 81., Kelemen 62., Pálfalvi 89.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz