Menü

Továbbjutás a Budapest Kupában

2019. Szeptember 26
1257
Továbbjutás a Budapest Kupában

Nem okozott gondot labdarúgóinknak a Budapest Kupa 2. fordulója. A BVSC-Zugló 6-0-ra győzte le idegenben az Újpesti Flotta SE együttesét. Nagy örömünkre góljainkban kulcsszerepet játszottak utánpótlás-játékosaink.

Szerdán este felnőtt csapatunk az Újpesti Flotta SE vendége volt a Budapest Kupában a Goldball pályán. Már az 5. percben megszereztük a vezetést, Tóth Márton 20 méterről védhetetlenül a kapuba bombázott (1-0). Alig 20 perccel később az U19-es csapatunk két játékosa hozott össze egy gólt. Sagáth Zétény indult meg a bal oldalon, beadását Boros Milán értékesítette (2-0).

A fordulást követően Boros tovább növelte előnyünket, a 16-os vonaláról lőtt, és a jobb kapufa érintésével került a labda a hálóba (3-0). A továbbjutás nem forgott veszélyben, de csapatunk tett róla, hogy még nagyobb legyen a különbség, és a rendes játékidő utolsó öt percében háromszor is eredményesek voltak játékosaink. Elsőként Boros folytatta a gólgyártást. Ezúttal a bal oldalról, éles szögből is betalált, így a 17 éves támadónk mesterhármast ért el (4-0). Két perccel később Kelemen Patrik lőtte ki távolról a jobb sarkot, majd Tóth gurított önzetlenül Sashegyi Krisztiánnak, aki közvetlen közelről beállította a 6-0-ás végeredményt.

Csapatunk fölényes győzelemmel, megérdemelten jutott tovább a Budapest Kupa harmadik fordulójába! Vasárnap 13 órától az Ikarus vendégeként lépünk pályára a bajnokságban!

Hajrá BVSC!

 

 

Budapest Kupa, 2. forduló

Újpesti Flotta SE–BVSC-Zugló 0-6 (0-2)

Összeállításunk: Gábor (Hollókőy 62.) – Tóth, Fenyvesi, Boros, Hegybányai (Szűcs 46.), Sagáth, Korozmán, Fekete, Simon (Kelemen 62.), Sashegyi, Kovács (Pálfalvi 62.)

Gólszerzők: Tóth 5., Boros 23., 50., 85., Kelemen 87., Sashegyi 90.

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz