Továbbra is kapott gól nélkül otthon

Továbbra is kapott gól nélkül otthon

Hosszú szünet után győzelemmel folytatódott a BLSZ I. osztályú bajnokság felnőtt labdarúgóink számára. A BVSC-Zugló ezúttal a Budafok II együttesét múlta felül 3-0-ra otthon, így továbbra is a tabella első helyén állnak Gabala Krisztián tanítványai.

Péntek este a múlt heti elhalasztott mérkőzés után végre éllovas felnőtt csapatunk számára is elkezdődött a tavaszi rajt a BLSZ I. osztályú bajnokságban. Mivel már bő három hónapja játszottak a fiúk utoljára bajnokit, így nem meglepő, hogy az együttes már nagyon várta a folytatást. A forduló előtt 10. helyezett Budafoki MTE II látogatott a Szőnyi útra. Ősszel idegenben 6-1-re sikerült nyernie a BVSC-nek. A kezdőnkben két téli szerzeményünk is helyet kapott Pintér Nikolasz és Gulyás Máté személyében.

Az első félidőben vendégeink nem álltak be védekezni, nyílt küzdelem folyt a pályán, ám komoly gólhelyzetet csak a mienk tudtak kialakítani, melyből kettőt sikerült is gólra váltani. A 11. percben Kelemen Patrik ívelte fel a labdát saját térfeléről, melyet Korozmán Norbert két védő között a 16-os vonalán mellel levett, és balra elhúzva 8 méterről a kapuba lőtte (1-0). A 35. percben Pintér Nikolasz indította Korozmánt, aki az alapvonalig sprintelt a labdával, majd beadását az 5-ösön belül helyezkedő Murai Márk a kapuba fejelte (2-0).

 

 

A második félidőben a vendégek egyre jobban beszorultak, a mieink nagyobb iramot diktáltak, ám újabb gólt csak büntetőrúgásból sikerült szerezni. A 66. percben Kovács Gábor szerzett labdát, mellyel a kapu felé indult, de a 16-oson belül a vendégek részéről Venczel Zsolt buktatta őt, így a játékvezető jogosan 11-est ítélt. A végrehajtó, a nem sokkal korábban csereként beálló, a BVSC-Zugló színeiben első bajnoki mérkőzésén szereplő Hrepka Ádám volt. A tapasztalt támadó félmagasan a bal sarokba lőtte a labdát, beállítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

Csapatunk ezzel a megérdemelt győzelemmel tovább erősítette vezető pozícióját a tabellán. Legközelebb jövő szombaton 14 óra 30 perctől a SZAC vendégeként lép pályára a csapat.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

 

BVSC-Zugló–Budafoki MTE II 3-0 (2-0)

Összeállítás: Horváth – Pintér, Lázár, Gulyás (Hrepka 63.), Murai, Korozmán (Simon 71.), Kelemen (Boros 79.), Balázs (Schrammel 71.), Balogh B., Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Korozmán 11., Murai 35., Hrepka 66. (11-esből)

 

Fotók: Babiczky Ákos

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay