Menü

Tv-s meccsen kezdünk a kupában

2020. Szeptember 18
668
Tv-s meccsen kezdünk a kupában

A labdarúgó MOL Magyar Kupa 6. fordulójában már a Nemzeti Bajnokságokban szereplő csapatok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe, így az NB III-as BVSC-Zugló is. Csapatunk a harmadosztály Nyugati csoportjában szereplő Sopronhoz látogat ma este.

A kupameccsek hangulata mindig más, mint a bajnokiké, főleg ebben a fázisban, amikor még nem is oda-visszavágósok a párharcok. Gabala Krisztián tanítványai a MOL Magyar Kupa 6. fordulójában a szintén ebben a körben bekapcsolódó harmadosztályú SC Sopron vendégei lesznek. Ellenfelünk jelenleg az NB III Nyugati csoportjának középmezőnyében található. Az első hat bajnokiján nem tudott nyerni a Sopron, a legutóbbi négyen viszont egyaránt begyűjtötte a három pontot.

A BVSC számára remekül kezdődött a bajnokság, de a csapatot sújtó sérüléshullám miatt is, az utóbbi öt meccsből egyet sikerült csak megnyerni, igaz, mindössze a listavezető Jászberény vendégeként maradt alul az együttes. Egy biztos, izgalmas összecsapásra van kilátás.

„Összeszokott, stabil játékerőt képviselő csapathoz látogatunk. Minimálisan tudtunk felkészülni a Sopronból. Bízom benne, hogy egy jó mérkőzésen olyan eredményt érünk majd el, amellyel a következő körbe léphetünk. Sajnos rengeteg sérültünk van továbbra is, így a kispadunk is kérdéses a mai meccsre” – nyilatkozta honlapunknak vezetőedzőnk.

A Sopron fiatal átlagéletkorú csapat, hiszen keretükből mindössze egy játékos 24 év feletti. Legeredményesebb játékosuk a kilenc meccsen nyolc gólt szerző Kustor Noel.

A találkozó érdekessége, hogy a ma este 20 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. Bár pontos adatot nem találtunk, hogy mikor játszottak labdarúgóink legutóbb tv-s meccset, de ennek már több, mint 20 éve!

„Óriási dolognak tartom, hogy tv-s meccsen léphetünk pályára. Rövidtávú célunk volt, hogy a BVSC újra bekerüljön a magyar labdarúgás körforgásába és azt gondolom, hogy lépésről-lépésre, de folyamatosan megvalósítjuk a célunkat” – árulta el Gabala Krisztián.

Hajrá BVSC!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz