Menü

Új leigazolások a női vízilabda csapatban!

2017. Június 29
453
Új leigazolások a női vízilabda csapatban!

Női felnőtt csapatunk több helyen is átalakul a következő szezonra.

4 játékos is távozik tőlünk: Bolonyai Flóra, Sikter Diána, és Pócsi Bianka különböző okok miatt nem folytatja a pályafutását, míg Kisteleki Dóra másik csapatba igazol. Sok sikert kívánunk mindegyiküknek a jövőben!

De nem csak távozokról, hanem érkezőkről is beszámolhatunk. Kapus poszton a rutinos, BVSC-ben nevelkedett Tóth Eszterrel erősítünk, akire az utánpótlásunkban, edzőként is fontos feladatok várnak. Továbbá három tehetséges fiatal is nálunk játszik majd a következő években: Kuna Szonja, Farkas Tamara és Hertzka Orsolya, akik óriási motivációval érkeznek a klubunkba. Velük sokat gyorsul majd a csapat játéka, nagy erősítést jelent leigazolásuk.

Tóth Eszter (1992)
Kiemelkedő eredményei:
2x Magyar bajnok
1x Magyar kupa győztes
"A magasszintű szakmai munka és a nemzetközi kupaszereplés miatt döntöttem a BVSC csapata mellett. Petrovics Mátyás illetve az egyesület nem csak kapusként, de az utánpótlás nevelésben is számít rám, ami egyértelművé tette választásomat, hiszen játékos pályafutásom után is gyerekekkel szeretnék foglalkozni."

 
Kuna Szonja (1997)
Kiemelkedő eredményei:
Ifi vb 3.hely
Euroliga 2.hely
Len kupa 1.hely
3x Magyar bajnok
3x Magyar kupa győztes
1x Szuperkupa győztes
"Azért választottam a BVSC-t, mert szerettem volna több játéklehetőséghez  jutni. Tudtam hogy egy olyan csapatba kerülök akiket jól ismerek, hiszen a korosztályos válogatottban együtt játszottunk, vagy éppen most is a csapattársaim ott."

Farkas Tamara (1998)
Kiemelkedő eredményei:
1x Magyar bajnok
Len Kupa 3.helyezett
Ifi Vb 3. helyezett,
Magyar Kupa 3. helyezett 
"Miért választottam a BVSC-t? Nyilvánvalóan a BVSC mindig is az elit csapatok közé tartozott és én is szerettem volna egy ilyen helyen játszani, úgy gondolom az előző években elért eredményeik magukért beszélnek, illetve a csapat is nagyon szimpatikus és szerintem itt tudok a legtöbbet fejlődni. Jó helyen vagyok :) !"

Hertzka Orsolya (1998)
Legjobb eredményei:
Magyar bajnok
Magyar kupa győztes
Len kupa győztes
Euroliga 2.hely
Ifi Vb 3.hely
"Azert szeretnék a BVSC-ben játszani, mert úgy érzem, hogy itt nagyon sokat fogok fejlődni. A legfontosabb számomra most a minél több jatéklehetőség, amit itt biztosan meg fogok kapni. Illetve nagyon szimpatikus a csapat és Matyival is jó a kapcsolatom. Szerintem nagyon jó dolgom lesz a BVSC-ben!"

De ugyanilyen fontos, hogy csapatunk nagy részével meghosszabbítottuk szerződésüket 2019-ig! Ez is garancia arra, hogy továbbra is magas szintű szakmai munkát végezhetünk. mUtánpótláskorú tehetségeink beépítése is folytatódik a felnőtt csapatunkba. Ezért is nagy öröm a számomra, hogy az ifjúsági válogatott egyik tehetséges pólósa, Petőváry Luca (2001) is minket választott karrierje folytatására, és ősztől ő is BVSC játékos lesz.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz