Menü

Újabb saját nevelésű játékosunk debütált

2019. November 21
1269
Újabb saját nevelésű játékosunk debütált

Több szempontból is különleges volt a múlt pénteki bajnoki, felnőtt labdarúgóink számára. Ahogy arról már írtunk, kapott gól nélkül zárta az őszt hazai közönség előtt a csapat, továbbá újabb fiatal játékosunk mutatkozhatott be bajnokin a felnőttek között.

Már csak egy forduló van hátra a BLSZ I. osztályának őszi szezonjából és egyelőre jó ránézni a tabellára, hiszen a BVSC-Zugló újoncként vezeti a bajnokságot. Ráadásul még nem szenvedett vereséget együttesünk, és hazai pályán gólt sem kapott. Nem véletlen, hogy Gabala Krisztián vezetőedzőnk elégedetten értékelte a Testvériség SE 4-0-s legyőzésével záruló múlt heti találkozónkat. A szakember a siker mellett viszont annak is örült, hogy újabb saját nevelésű játékosunk mutatkozhatott be bajnokin a felnőttek között.

„Kellő motivációval léptünk pályára, egy fizikálisan kitűnően felkészített és modern futballra törekvő csapat ellen! A mérkőzést végig kontrolláltuk, de a koncentrációnkat magas szinten kellett tartani, köszönhetően ellenfelünk filozófiájának, így egy nagyszerű iramú, látványos találkozón vagyunk túl! Külön öröm számomra, hogy újabb saját nevelésű játékos mutatkozott be felnőtt csapatunkban bajnoki meccsen, Sagáth Zétény személyében! Péntek este zárjuk az őszi szezont a Svábhegy vendégeként, amely több szempontból sem lesz könnyű feladat. Sajnos rengeteg hiányzónk van, de erős a keretünk és bízom azokban a játékosokban, akik lehetőséget kapnak majd!” – nyilatkozta vezetőedzőnk.

 

 

Pénteken este fél 9-től lép pályára együttesünk a Goldball Parkban a tabella 12. helyén álló XII. Kerület Svábhegy FC vendégeként. Bár ellenfelünk utóbbi öt bajnokiját elveszítette, könnyű mérkőzésre nem számíthatunk. Szurkoljunk a fiúknak, hogy szépen zárjuk az őszt! Hajrá BVSC!

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz