Menü

Újabb siker idegenben

2020. November 02
357
Újabb siker idegenben

A Kisvárda elleni hazai botlás, valamint a szerdai Magyar Kupa-búcsú után ismét nyertek labdarúgóink. A BVSC idegenben győzte le a Ceglédet 2-1-re, így jelenleg a hatodik helyen áll együttesünk az NB III Keleti csoportjában.

A Ceglédi VSE sorozatban a harmadik hazai mérkőzésére készült a labdarúgó NB III Keleti csoportjának vasárnapi, 16. fordulójában. Ebből az elsőt megnyerte a Salgótarján ellen, majd ikszelt a Mezőkövesd II-vel. A mieink legutóbb a Kisvárda II-től a bajnokságban, míg a másodosztályban éllovas Debrecentől a Magyar Kupában otthon szenvedtek vereséget, így ezúttal sem számíthattunk könnyű összecsapásra.

Az első félidőben a BVSC volt mezőnyfölényben és a hazaiak kontrából próbáltak veszélyeztetni, de a mieink alakítottak ki nagyobb lehetőségeket. Az első gólra a 28. percig kellett várni. Schrammel Ádám indította a jobb oldalon Murai Márkot, aki beadta a labdát a kapu elé Kelemen Patriknak. A védők viszont elhúzták a lábát, így jogosan járt a 11-es. Murai volt a végrehajtó, aki laposan, jobbra lőtt, de a jó irányba vetődő kapus keze alatt bement a labda (1-0)!

 

 

Az első játékrész ráadásában esett a második gólunk egy szerencsés szituáció után. Ezúttal Schrammel adta be a labdát balról, a hosszún egy védő beleért, így kapufa lett, ahonnan a kapusra pattant a játékszer, és becsorgott a hálóba (2-0).

A fordulást követően változott a játék képe. A hazaiak többet birtokolták a labdát és a mieink védekeztek, majd kontrákból veszélyeztettek. Újabb gól azonban csak a hosszabbításban született. Balról lőtték be a kapu elé a labdát a ceglédiek nagy erővel, ahol a jól helyezkedő Laczkó Milán hátát találta el a labda, ahonnan bepattant a kapuba (2-1).

 

 

A szerencsés gólok ellenére megérdemelten zsebelte be csapatunk a három pontot, ráadásul sikerült fellépni a tabellán a hatodik helyre. Vasárnap nehéz mérkőzés vár a BVSC-re a Szőnyi úton, hiszen 13 óra 30 perctől az éllovas, és feljutásra pályázó Tiszakécskét látjuk vendégül.

Szép volt fiúk! Hajrá BVSC!

 

NB III Keleti csoport, 16. forduló

Ceglédi VSE–BVSC-Zugló 1-2 (0-2)

Cegléd: Haála Kada – Bagó, Tóth D., Kelemen L. (Pintér Sz. 76.), Kuti, G. Bíró (Takács 66.), Laczkó, Papp (Juhász A. 79.), Polyák, Juhász Gy., Markó

BVSC: Horváth – Balogh B., Tóth K., Murai, Kelemen P. (Somodi 81.), Pintér N., Schrammel, Simon (Kuszkó 90.), Balázs (Komódi 68.), Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Laczkó (91.) ill. Murai (28. – 11-es), Haála Kada (45+2. – öngól)

 

Fotók: Babiczky Ákos

 

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz