Menü

Újra a győzelem útján

2019. November 03
2010
Újra a győzelem útján

A múlt heti botlás után hazai pályán tért vissza a BVSC-Zugló labdarúgó együttese a győzelem útjára. Ezúttal a 43. sz. Építők csapatát múlták felül 3-0-ra Gabala Krisztián tanítványai.

Szombat este felnőtt csapatunk a 43. számú Építőket fogadta 12. forduló zárómérkőzésén. Ha az elmúlt hetek sormintáját nézzük, akkor a múltkori döntetlen után ezúttal győzelem következett. Ráadásul otthon az eddigi hat meccsünkön még nem kaptunk gólt. Bíztunk benne, hogy ez a sorozat is megmarad.

Az időjárás végig kellemetlen, esős volt, talán ennek a számlájára írható a viszonylag alacsony nézőszám is. A fiúk mindent elkövettek, hogy feledtessék a múlt heti Gázgyár elleni pontvesztést, a mérkőzést nagy iramban kezdték. A 2. percben Simon Krisztián vállalkozott egy távoli lövésre, mely a bal alsóban kötött ki (1-0). Nem kellett sokat várni az újabb találatra sem. A 10. percben egy szögletrúgást követően Balogh Béla fejelt a hálóba, ezzel rutinos védőnk kétgólosra növelte csapatunk előnyét (2-0). Az első félidőt így megnyugtató előnnyel zárta a BVSC.

Az 55. percben Murai Márk indította Schrammel Ádámot, szélvész gyors támadónk megállíthatatlanul robogott előre, és a kifutó kapust megkerülve az üres kapuba lőtte a labdát (3-0). A vendégek a hajrában sem tudtak nyomást helyezni csapatunkra, míg a mienk sorra dolgozták ki a helyzeteiket, így csupán a gólkülönbség volt kérdés. Végül megérdemelt, 3-0-s zuglói győzelemmel zárult a találkozó.

 

 

A következő hét sűrű lesz a fiúk számára, hiszen szerdán este 7 órától az elhalasztott meccsünket pótoljuk az Unione FC ellen, majd vasárnap a sereghajtó Közterület SK együtteséhez látogatunk.

Hajrá fiúk! Hajrá BVSC!

 

BVSC-Zugló–43. sz. Építők 3-0 (2-0)

Összeállítás: Horváth – Szabó, Lázár (Korozmán 71.), Murai, Kelemen (Szűcs 68.), Schrammel, Simon (Tóth 63.), Balázs (Pálfalvi 71.), Balogh B., Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Simon 2., Balogh B. 10., Schrammel 55.

 

Fotók: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz