Menü

Varga Zoltánra emlékeztünk

2017. Április 07
1425
Varga Zoltánra emlékeztünk

Klubunk is képviselteti magát a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft által szervezett és Varga Zoltán emlékére megrendezett zuglói utánpótlás labdarúgó-tornán.

A második alkalommal meghirdetett rendezvény apropóját egy hét évvel ezelőtti tragédia adja. 2010. április 9-én a Ferencváros és a magyar labdarúgás legendája a Kövér Lajos utcai műfüves pályán a barátaival focizott éppen, amikor rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. A Kövér Lajos utcai létesítményt a zuglói önkormányzat 2013-ban Varga Zoltánról keresztelte el, ahol tavaly első ízben rendeztek utánpótlás labdarúgó-tornát az U13-as korosztály számára. Klubunk már a tavalyi tornára is meghívást kapott, ám az idei torna még komolyabb kihívást jelenthet ifjú labdarúgóink számára. A szervezők ugyanis jócskán (8-ról 12-re) növelték a résztvevő csapatok számát, és a mezőnyben Zugló testvérvárosainak jóvoltából első ízben már külföldi – erdélyi, lengyel és cseh – csapatok is vannak.

Az április 7-8-án megrendezett sportesemény hagyományosan egy megemlékezéssel kezdődött, melyen Szatmáry Kristóf, klubunk elnöke is méltatta Varga Zoltán pályafutását. Ezt követően az elnökünk, illetve a klub képviseletében Bükszegi Zoltán szakosztályigazgató és Varga István utánpótlásvezető is megkoszorúzták a sporttelep falán levő emléktáblát.

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz