Menü

Véget ér a bő öthónapos böjt

2020. Augusztus 07
822
Véget ér a bő öthónapos böjt

Február vége óta nem láthatták hazai pályán játszani felnőtt labdarúgóinkat szurkolóink, így egy hosszú időszaknak lesz vége vasárnap, amikor az NB III 2. fordulójában a Mezőkövesd II-t fogadja a BVSC. Szurkoljunk minél többen a helyszínen!

Legutóbb március 13-án játszott hazai pályán a BVSC-Zugló bajnoki mérkőzést, de a koronavírus-járvány miatt akkor már zárt kapuk mögött léptek pályára Gabala Krisztián tanítványai. Szurkolóink utoljára február 28-án buzdíthatták a csapatot otthon. Azóta eltelt bő öt hónap, így valószínűleg már sokan várják, hogy ismét a Szőnyi úton buzdítsák a BVSC-t, bár már az NB III rajtjára idegenbe is többen elkísérték a csapatot Salgótarjánba, ahonnan 1-1-es döntetlennel tértek haza a fiúk.

Vasárnap itthon is debütálhat a BVSC a harmadosztályban. Márciusban az Újpest II ellen zártuk a csonka szezont, ezúttal pedig egy másik NB I-es gárda második csapata, a Mezőkövesd II látogat a Szőnyi útra. Ellenfelünk 6-0-ra kikapott idegenben az 1. fordulóban az Egertől. Ennek ellenére vezetőedzőnk nem számít könnyű találkozóra.

„Nem téveszt meg minket a Mezőkövesd múlt heti eredménye. Nagyon szervezett, fiatal, a felnőtt csapattól átvett játékfilozófia és kiváló szakmai stáb jellemzi a Mezőkövesd második csapatát. Ha csak ezeket a tényeket veszem alapul, akkor kijelenthetem, hogy egy nehéz mérkőzés vár majd ránk. Természetesen győzelemre fogunk játszani, de biztosra veszem, hogy nagyon sokat kell tennünk annak érdekében, ha itthon akarjuk tartani a három pontot” – nyilatkozta Gabala Krisztián.

Az előző szezonban mindössze egy gólt kapott a BVSC hazai pályán. Bár az NB III más színvonal, de ezúttal is bízhatunk védelmünk stabilitásában. Szurkoljunk minél többen a helyszínen!

Hajrá BVSC!

 

NB III Keleti csoport, 2. forduló:

BVSC-Zugló–Mezőkövesd Zsóry FC II

08.09. (vasárnap) 17:30, Szőnyi út

 

Fotó: Babiczky Ákos

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz