Menü

Vendégségben a BL-győztesnél

2019. Július 12
1137
Vendégségben a BL-győztesnél

A labdarúgás kedvelőinek nem kell bemutatni az Olympique Lyon csapatát, amelynek női szakága idén sorozatban negyedik alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Ennél a klubnál vendégeskedett Horváth Petra, aki ősszel újra Franciaországba utazik.

Petra számára nem ismeretlen a francia közeg, hiszen már-már hazajár Lyonba, ugyanis tavaly már járt a nagy múltú klubnál. Sportolónkat ismét az a megtiszteltetés érte, hogy meghívást kapott az Olympique Lyon csapatától a Villette d'Anthon-ban megrendezett francia nemzeti tornára.

Az eseményt június 22-23-án rendezték, de Petra már előtte egy hétig együtt edzett a csapattal. Ezen az U11-es lánytornán olyan csapatok szerepeltek, mint például a Paris, a Marseille, a Nizza, a Grenoble, a Lille vagy a Saint-Étienne. Petra a Lyon színeiben lépett pályára és a 20 csapat közül az ezüstérmet hozták el. Sportolónk 9 gólt szerzett, így ő rúgta a legtöbb gólt a tornán.

„Az edzők nagyon meg voltak vele elégedve, nagyon tetszett nekik Petra fiús, letámadós focistílusa. Úgy búcsúztak el tőle, hogy szeptemberben újra jelentkeznek, és szeretnék őt ismét kihívni valamikor az ősz folyamán egy újabb megmérettetésre” – árulta el Petra édesanyja.

További sok sikert kívánunk labdarúgónknak!

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz